Ea este nașa lui Miley Cyrus! O știai? Au făcut senzație de Anul Nou

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews | Dată: 04 ian 2023, 09:42 | Categorie: Știri
Ea este nașa lui Miley Cyrus! O știai?
Ea este nașa lui Miley Cyrus! O știai?

Petrecerea televizată de Revelion a lui Miley Cyrus a găzduit o noapte de vedete, cântece și multă sărbătoare. Dar, cel mai interesant dintre toate, la cea de-a doua ediție specială anuală de sărbători de la NBC - găzduită de vedeta pop alături de nașa ei și de simbolul country Dolly Parton - s-a născut un super duo cu cei doi realizatori de emisiuni.

În direct din Miami, Florida, specialul de două ore a fost presărat cu duete între cele două. Împreună, au interpretat hitul lui Cyrus din 2013, "Wrecking Ball", combinat cu clasicul lui Parton, "I Will Always Love You". De asemenea, au cântat un alt cântec al lui Parton, triumful din 1973, "Jolene", și au preluat un hit country cu valsuri al lui Patsy Cline, "Walkin' After Midnight".

Totuși, cea mai electrizantă dintre perechi a venit cu interpretarea din deschidere a imnului de petrecere gălăgios al lui Joan Jett & the Blackhearts, "I Love Rock 'n' Roll". Îmbrăcate amândouă în animal print, Cyrus și Parton au oferit o interpretare irezistibil de energizantă, pe un fundal de lumini orbitoare, efecte pirotehnice înflăcărate și o trupă de nezdruncinat.

Spectacolul rock a fost unul pe măsură pentru legenda country care a fost recent inclusă în Rock & Roll Hall of Fame alături de artiști precum Duran Duran, Pat Benatar și Neil Giraldo, Eurythmics, Lionel Richie și Judas Priest. Odată cu includerea, Parton a anunțat, de asemenea, că va lansa un album exclusiv rock, unul pe care intenționează să "îi facă pe unii dintre cei mai mari, legendele rock and roll-ului să cânte alături de mine".

Cele două au sărbătorit împreună noul an în acea seară, primind apariții de la Sia, Latto, Rae Sremmurd, trupa rock Liily și cântăreața și compozitoarea Fletcher. Pe afișul deja plin de vedete s-au aflat și câțiva invitați surpriză, precum Paris Hilton și fostul lider al trupei Talking Heads, David Byrne.

În altă parte în cadrul emisiunii speciale, Cyrus a strecurat un fragment din viitorul ei single, "Flowers". Proclamând un "New Year New Miley", cântăreața este pregătită să lanseze piesa pe 13 ianuarie.

8 lucruri simple care îți vor îmbunătăți instantaneu viața. Trebuie să le adaugi în rutina de dimineață

Pentru a învăța cum să fii fericit și cum să-ți schimbi viața este nevoie de multă pozitivitate, iar acest lucru poate începe prin a face schimbările necesare în rutina ta de dimineață.

Chiar dacă nu este atât de ușor pe cât pare, introducerea disciplinei de dimineață în rutina ta zilnică ar putea fi cea mai rapidă modalitate de a îmbunătăți performanța în orice domeniu al vieții tale, ceea ce te va conduce pe calea fericirii și a gândirii pozitive!

Rutina de dimineață a celor mai mulți oameni include apucarea telefoanelor mobile pentru a verifica e-mailurile, mesajele, rețelele de socializare sau fluxurile de știri chiar înainte de a se ridica din pat dimineața.

Problema cu acest lucru este că, în loc să decideți cum doriți să vă simțiți și apoi să vă străduiți să cultivați mai mult acel sentiment, permiteți ca lucruri total independente de controlul dumneavoastră să determine modul în care vă veți simți la începutul zilei.

Optimizarea stării tale de spirit - a dispoziției tale - în momentul în care îți începi ziua este ceea ce noi numim "Câștigarea zilei"! Aceasta înseamnă să vă pregătiți mintea și corpul pentru tot ceea ce vă așteaptă! 

1. Exerciții de recunoștință/apreciere

Puterea pozitivității este uluitoare, așa că începe ziua cu recunoștință!

Înainte de a mă angaja în "scanarea problemelor", scanându-mi frenetic mintea pentru a găsi lista tuturor lucrurilor pe care nu vreau să le fac în acea zi, ajung imediat la tot ceea ce sunt recunoscătoare sau apreciez! Acest lucru mă pune în starea de spirit potrivită pentru a începe să abordez ziua care urmează!

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite