Ea este femeia care a lansat-o pe Mariah Carey (VIDEO)

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Ea este femeia care a lansat-o pe Mariah Carey (VIDEO)
Ea este femeia care a lansat-o pe Mariah Carey (VIDEO)

Înainte de a fi regina Crăciunului, Mariah Carey a cântat pentru Brenda K. Starr. 

După ce a studiat cosmetologia și a lucrat ca ospătăriță, Mariah Carey a obținut, în cele din urmă, un concert în care a cântat ca backing vocalist pentru senzația pop și R&B a anilor '80. Starr a fost cea care i-a înmânat demo-ul lui Carey președintelui și director general al Sony Music Entertainment, Tommy Mottola (primul soț al lui Carey), lansându-i cariera de superstar, potrivit New Jersey 105.1.

Brenda K. Starr este o cântăreață americană de origine portoricană, cunoscută pentru contribuțiile sale la muzica pop și salsa. Iată câteva informații despre ea:

  • Carieră muzicală: Brenda K. Starr a început să cânte încă din copilărie și și-a început cariera profesională în muzică la sfârșitul anilor '80. Ea a lansat mai multe albume de succes și a avut câteva hit-uri notabile.

  • Hituri notabile: Una dintre cele mai cunoscute piese ale lui Brenda K. Starr este balada "I Still Believe," care a devenit un hit în anii '80. De asemenea, a avut succes cu piese precum "What You See Is What You Get" și "Sweet Surrender."

  • Colaborare cu Mariah Carey: Brenda K. Starr a jucat un rol important în cariera cântăreței Mariah Carey. Ea a ajutat-o pe Mariah să își înceapă cariera în industria muzicală și i-a oferit sprijinul său în primele etape ale carierei sale.

  • Muzică salsa: Pe lângă muzica pop, Brenda K. Starr a explorat și muzica salsa, influențată de originile sale portoricane. A avut succes în această direcție muzicală și a colaborat cu artiști salsa de renume.

  • Continuarea carierei: Brenda K. Starr și-a continuat cariera muzicală și a lansat mai multe albume în anii următori, deși nu a mai avut același nivel de succes ca în anii '80.

Brenda K. Starr rămâne o artistă apreciată pentru contribuțiile sale la muzica pop și salsa și pentru influența sa asupra altor artiști din industrie.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience