Drum ”tip autostradă”. Primul LOT din drumul Expres Craiova-Pitești este aproape GATA

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data publicării:
| Categorie: Economie

Prima secțiune al drumului expres Craiova-Pitești va fi dată în folosință în perioada următoare. 

Mininstrul Transporturilor Sorin Grindeanu a declarat că prima porțiune din Drumul Expres Craiova-Pitești va fi dat în folosință în perioada următoare, precizând că există o solicitarea constructorului pentru începerea procedurilor de recepție la terminarea lucrărilor.

„Primul lot al Drumului Expres Craiova-Pitești (18,5 km) va fi dat în scurt timp în circulație! Luni voi merge pe acest șantier”, scrie pe Facebook Sorin Grindeanu.

El precizează că antreprenorul lotului 1 al Tronsonului 2 a solicitat începerea procedurilor de recepție la terminarea lucrărilor.

„Lotul 1 al DEx 12 va avea rol de variantă ocolitoare a Balșului. După deschiderea circulației rutiere, accesul pe acest lot se va face astfel: pe relația Craiova-Pitești, accesul se face din DN 65, prin sensul giratoriu executat în apropiere de Balș, iar pe relația Pitești-Craiova, accesul se va face prin sensul giratoriu construit pe DN 65, spre localitatea Piatra Olt”, conchide ministrul Transporturilor.

Cătălin Drulă, despre Autostrada Lugoj Craiova: Ministrul anti-infrastructueă anulează licitația

Fostul ministru al transporturilor reclamă anularea licitației pentru proiectarea autostrăzii Craiova-Lugoj.

”Este o veste foarte proastă pentru autostrăzi. Licitația lansată anul trecut în mandatul meu era pe final, cu câștigător desemnat, nu trebuia decât semnat contractul.

Motivul anulării este halucinant: o pretinsă suprapunere între traseul acestui proiect și cel al drumului expres Craiova-Tg. Jiu, proiect contractat anul trecut.

Așadar pentru o pretinsă suprapunere pe o lungime de 30 km (sectorul Craiova-Filiași) se anulează un proiect de 250km - autostrada Craiova-Drobeta Turnu Severin-Caransebeș-Lugoj”, scrie fostul ministru pe Facebook.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel