Drake vrea să fie scos din procesul Astroworld

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Facebook
Captura Facebook

Drake vrea să fie înlăturat în calitate de pârât din procesele în curs de desfășurare privind tragedia de la festivalul Astroworld din 2021.

Peste 2.500 de persoane au dat în judecată după ce o aglomerație în timpul concertului lui Travis Scott s-a soldat cu 10 morți și sute de răniți în noiembrie 2021.

În timp ce majoritatea proceselor s-au concentrat asupra lui Scott și a organizatorilor festivalului, Drake a fost numit ca inculpat în unele plângeri, deoarece a avut o apariție ca invitat în timpul setului lui Scott.

Potrivit Billboard, avocații lui Drake fac acum presiuni pentru ca acesta să fie înlăturat din litigiul în curs.

Într-o moțiune depusă vineri la Houston, Texas, ei au susținut că acesta nu ar trebui să fie implicat deloc, deoarece organizatorii au "confirmat deja sub jurământ că domnul Graham nu a fost implicat în nicio planificare".

Drake, pe numele real Aubrey Graham, nu știa despre nicio problemă de siguranță înainte de apariția sa, potrivit echipei sale juridice.

"Domnul Graham nu a primit niciun briefing de securitate, nu a fost informat despre probleme de control al mulțimii, despre răniți sau decese în mulțime, sau despre vreun ordin de oprire a spectacolului, în niciun moment, nici înainte, nici în timpul spectacolului său de 14 minute", afirmă ei.

Aceștia au adăugat că procesul de descoperire nu a scos la iveală nicio dovadă care să sugereze că rapperul ar putea fi tras la răspundere pentru neglijență.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel