Drake îi dă 25.000 de dolari unei fane ca să poată fi o "mamă de copil bogată"

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Facebook
Captura Facebook

Drake i-a dat unei fane însărcinate 25.000 de dolari după un concert, pentru ca aceasta să fie o "mamă bogată de copil".

Rapperul a observat o pancartă afișată la concertul său din San Antonio, prin care i se cerea să susțină o fană însărcinată.

"Sunt însărcinată în cinci luni, poți fi tatăl bogat al bebelușului meu?", scria pe pancartă, făcând referire la piesa lui Drake Rich Baby Daddy.

După ce a observat semnul, Drake, în vârstă de 37 de ani, l-a citit cu voce tare în fața mulțimii, înainte de a anunța că vrea să o mute pe femeie în secțiunea VIP pentru siguranța copilului ei, precum și să îi dea 25.000 de dolari pentru a-și crește copilul.

"Nu vreau să îl jignesc pe adevăratul tău tătic, dar vreau să te scot din groapa asta și să te duc într-un loc mai sigur, cum ar fi VIP sau ceva de genul ăsta. Pentru că nu poți să fii însărcinată și să te dai pe lângă mine când încep să cânt unele dintre aceste palme, nu putem permite să fii împinsă. În al doilea rând, mi-ar plăcea să-ți dau 25.000 de dolari ca să poți fi o mamă bogată.", i-a spus Drake fanului.

Nu este prima dată când Drake a dat bani în turneu anul acesta. În Kansas City, el a promis 160.000 de dolari unui fan îndurerat care a moștenit datoria ipotecară a mamei lor. La spectacolul din Pittsburgh, Drake a promis 50.000 de dolari unui supraviețuitor al cancerului care a afișat un semn prin care îi spunea că muzica sa l-a ajutat să supraviețuiască.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel