Dragoș Dado și Georgiana Năstase, despre începutul din ONLINE: Când mi-a zis că am un clip viral nu știam cum să-l șterg, am crezut că am făcut ceva

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Dragoș Dado și Georgiana Năstase, despre începutul din ONLINE: Când mi-a zis că e un clip de-al meu viral nu știam cum să-l șterg, am crezut că am făcut ceva
EXCLUSIV
Dragoș Dado și Georgiana Năstase, despre începutul din ONLINE: Când mi-a zis că e un clip de-al meu viral nu știam cum să-l șterg, am crezut că am făcut ceva

Creatorii de conținut au vorbit despre cum s-au cunoscut, cât de greu le-a fost la început, dar și câți bani câștigă din mediul online.

Cu ce se ocupau Georgiana Năstase și Dragoș DADO înainte de online?

"Eu am fost corporatistă, să nu spun tristă, pentru că e o încadrare destul de buna. Mi-am dat seama că nu mă definește și că vreau mai mult de la viață și că pot mai mult și atunci mi-am dat seama că vreau să merg în zona online-ului", a spus Georgiana Năstase

"Înainte de online, la un moment dat am avut și 2 job-uri, am lucrat și în afara țării în turism, dar până în online am lucrat la sală, ca antrenor de fitness și part-time contabilitate. La mine a fost simplu, pe mine m-a obligat familia ca să spun așa, să postez clipurile pe care le fac în mediul online. În trecut având chestia asta de entertainment, îmi plăcea să fac oamenii să râdă, mă filmam și le trimiteam clipuri, în diferite ipostaze, diferite personaje, și le trimiteam în cerc restrâns, familie, rudelor, iar nepoata mea m-a obligat, mi-a zis să le pun pe platforma asta, habar n-aveam ce e aia TikTok. Când mi-a zis că e un clip de-al meu viral, nu știam cum să-l șterg, am crezut că am făcut ceva", a spus Dragoș Dado.

Creatorul de conținut se bucură de sute de milioane de vizualizări.

"În momentul de față sunt sute de milioane, dacă ne raportăm la hashtag-ul Dragoș Dado, am trecut de 170 de milioane, iar eu nu-l mai utilizez de un an"

Cuplul este asemănat adesea cu regretații Stela Popescu și Alexandru Arșinel datorită sketch-urilor pe care le realizează, dar cum s-au cunoscut?

"Ne-am cunoscut în pandemie, în online, ne-am remarcat pe TikTok. Îmi doream de foarte mult timp să colaborez cu cineva, să fac sketch-uri împreună cu cineva, știam că acolo vreau să ajung, ne-am scris și ne-am întâlnit abia anul trecut pe 22 iulie. Culmea, eu i-am scris lui", a povestit influencerita.

"Cu o lună înainte ea mi-a scris, urma să mă mut singur, în sfârșit aveam căsuța mea și i-am zis că în momentul când o să fiu singur că are unde să stea dacă vrea să vină să creeze conținut este bine venită, pentru început strict profesional, în trecut nu existau nici măcar glume. I-am spus că îmi doresc o fată cu care să colaborez pe termen lung, când a venit i-am zis că dacă nu vrea pe termen lung nu are rost, și ne-am întâlnit într-un apartament și ne-am pus pe treabă, eram pur și simplu doi oameni care își doreau foarte, foarte mult să se afirme și asta s-a întâmplat", a povestit Dragoș.

Creatorii de conținut pot fi numiți influenceri?

"Da, doar că nu mă simt un influencer, de ce? Îmi place foarte mult să prezint oamenilor partea aceea de REAL, iar ca și influencer trebuie la un moment dat să fabulezi, să fii mai comercial. Cred că pentru chestia asta suntem atât de vizionați, pentru că arătăm oamenilor și partea asta reală, nu facem ca influencer-ul clasic. Justific de fel ceea ce fac, dar la final de zi, da, ne numim influenceri", a continuat Dragoș.

"Vreau să adaug ceva aici, eu testez toate produsele care-mi vin, orice produs îmi vine eu îl testez înainte de a-l promova. Așa mi se pare normal", a adăugat partenera sa.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel