Dolly Parton surprinde cu declarații neașteptate la vârsta de 77 de ani

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Dolly Parton anunță linia de machiaj Dolly Beauty - există un ruj „Jolene"
Dolly Parton anunță linia de machiaj Dolly Beauty - există un ruj „Jolene"

Dolly Parton, faimoasa cântăreață care a captivat inimile oamenilor din întreaga lume cu hit-uri precum "Jolene" și "9 to 5", nu ia în considerare retragerea, chiar dacă a ajuns la respectabila vârstă de 77 de ani.

„Nu mă voi retrage niciodată. Aș prefera să mor pe scenă într-o zi, în mijlocul unei piese”, a spus cântăreața în cadrul unei apariții într-o emisiune de la radio, potrivit Page Six.

„Asta sper, însă, evident, nu decid eu, nu am de făcut o alegere în acest sens”, a mai spus artista. 

Dolly Parton, care este căsătorită cu Thomas Dean de mai bine de 50 de ani, a explicat că va continua să fie pe scenă atât de mult timp cât corpul îi va permite.

„Cât timp sunt capabilă să muncesc, cât timp sunt sănătoasă, iar soțul meu e bine. Pe bune, acestea sunt singurele motive care m-ar putea pune pe pauză”, a spus ea.

Cântăreața de muzică country a subliniat, de asemenea, că se simte responsabilă pentru faptul că visul ei de a face muzică a devenit realitate, că a fost atât de norocoasă încât să cunoască celebritatea.

Dolly Parton, una dintre cele mai tari voci din muzica country, și-a arătat silueta ca trasă prin inel la un eveniment ce a avut loc în Texas.

Miniona artistă de 1,52 m înălțime, în vârstă de 77 de ani, a apărut în negru din cap până-n picioare, în colanți trei sferturi, foarte mulați, o jachetă elegantă, bine strânsă în talie, și sandale cu tocuri amețitoare. Nu a renunțat la aplicațiile strălucitoare nici în zona jachetei, dar nici a picioarelor.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel