Dolly Parton, reacție după ce Beyoncé a schimbat versurile lui ”Jolene”

Autorul articolului: Sonia Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
FOTO: captură video YouTube @rauhlren
FOTO: captură video YouTube @rauhlren

”Jolene”, cântecul lui Dolly Parton, legenda muzicii country, are 37 de variante în cei peste 50 de ani de la lansare.

Beyoncé a lansat o nouă versiune înflăcărată și conflictuală a cântecului clasic al lui Dolly Parton, legenda muzicii country, pe noul ei album cu tentă country ”Cowboy Carter”, lansat pe 29 martie.

”Jolene”, cântecul realizat în 1973, este unul dintre cele mai reproduse, având deja 37 de variante, una fiind cântată de Miley Cyrus, nimeni alta decât cea pe care Parton a botezat-o.

Dolly Parton a comentat noua versiune, cea a lui Beyoncé, variantă care a împărțit internetul în două tabere. ”Wow, tocmai am auzit Jolene”, a postat Parton pe conturile sale de socializare. ”Beyoncé îi dă bătăi de cap acestei fete și o merită!”.

Legenda country și-a încheiat postarea cu ”Love” și Dolly P (așa cum este numită și pe disc). Rămâne de văzut dacă este sau nu prima dată când Parton a auzit această interpretare, dar, oricum, nota este în mod clar ștampila ei finală de aprobare, până la emoji-ul cu inimioară.

În loc să o ”roage” pe Jolene să nu-i fure bărbatul, așa cum a făcut Dolly Parton în original, Beyoncé lansează un ”avertisment” terifiant, spunându-i lui Jolene să stea departe de soțul și familia ei cu o actualizare reimaginată a cântecului.

Vezi și: Dolly Parton vrea să asculți originalul Jolene înainte ca Beyonce să împărtășească versiunea ei

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel