Dolly Parton vrea să asculți originalul Jolene înainte ca Beyonce să împărtășească versiunea ei

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Dolly Parton vrea să asculți originalul Jolene înainte ca Beyonce să împărtășească versiunea ei
Dolly Parton vrea să asculți originalul Jolene înainte ca Beyonce să împărtășească versiunea ei

Dolly Parton și-a rugat fanii să asculte mega hit-ul său 'Jolene' înainte ca Beyoncé să împărtășească versiunea sa vineri.

Interpreta hitului 'Crazy in Love' a împărtășit săptămâna aceasta lista de piese pentru viitorul ei album country, 'Cowboy Carter', iar Dolly își invită adepții să asculte clasicul din 1973.

Împărtășind track-listul pe Instagram Story, ea a scris: "Ascultați originalul în timp ce așteptați "Jolene" a lui @beyonce".

Pe lângă recordurile 'Texas 'Hold 'Em' și '16 Carriages', colecția epică de 27 de melodii a lui Beyoncé conține următoarele piese: 'Ameriican Requiem', 'Blackbiird', 'Protector', 'My Rose', 'Bodyguard', 'Daughter', 'Spaghettii', 'Alliigator Tears', 'Smoke Hour II', 'Just for Fun', 'II Most Wanted', ' 'Levii's Jeans', 'Flamenco', 'Ya Ya', 'Oh Louisiana', 'Desert Eagle', 'Riiverdance', 'Tyrant', 'II Hands II Heaven', 'Sweet Honey Buckin' și 'Amen'.

Icoana muzicii country, în vârstă de 78 de ani, a lăsat să scape că megastarul de 42 de ani se gândește să lanseze o versiune a melodiei sale atemporale pentru "Renaissance Act II".

Vorbind pentru Knox News, ea a spus despre zvonurile că au înregistrat un duet pentru album: "Ei bine, cred că a făcut-o! Cred că a înregistrat 'Jolene' și cred că va fi probabil pe albumul ei country, ceea ce mă încântă foarte mult. Eu o iubesc! Este o fată frumoasă și o cântăreață grozavă."

Și se pare că autorul hitului "9 to 5" își dorea de ani de zile ca fosta vedetă Destiny's Child să facă un cover al piesei.

Ea a spus: "Ne-am cam trimis mesaje de la un capăt la altul de-a lungul anilor. Și ea și mama ei erau ca niște fani, iar eu am fost mereu emoționată că erau fani și mereu am crezut că este minunată."

Interpreta hit-ului "Single Ladies" a devenit prima femeie de culoare care a ajuns în fruntea topului Billboard Hot Country Songs cu piesa "Texas Hold 'Em", după ce a debutat pe locul 1 în topul din SUA, iar "16 Carriages" a înregistrat, de asemenea, un număr impresionant de difuzări.

'Renaissance Act II' este a doua parte a trilogiei planificate 'Renaissance' - după albumul dance 'Renaissance' din 2022.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel