Dolly Parton explică în cele din urmă adevăratul sens din spatele piesei ei hit 'Jolene'

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Dolly Parton surprinde cu declarații neașteptate la vârsta de 77 de ani
Dolly Parton surprinde cu declarații neașteptate la vârsta de 77 de ani

Dolly Parton a glumit despre semnificația piesei ei de succes „Jolene” de ceva vreme, dar există adevăr care vine direct din gura calului. De la lansarea piesei în 1974, înregistrată inițial în 1973, oamenii au iubit piesa și au speculat despre cine este vorba.

Mulți s-au gândit în mod evident că această femeie misterioasă pe nume Jolene era o fată superbă cu capul roșu care a venit să fure bărbatul lui Parton, cel puțin asta implică piesa. Dar numele Jolene aparținea de fapt unei fete de 8 ani pe care Parton a cunoscut-o înainte ca piesa să fie chiar un lucru. Parton a vorbit de fapt despre întâlnirea cu această fată într-un interviu și a explicat cum ea a fost inspirația din spatele ei „Jolene”.

Potrivit lui Parton, ea a întâlnit-o pe această fetiță la scurt timp după ce își lansase propria emisiune TV la țară și avea să întâlnească fani pentru a semna autografe în fiecare noapte după aceea. Unul dintre fanii pe care i-a cunoscut a fost micuța Jolene, iar acest lucru s-a întors la sfârșitul anilor 1960.

„Într-o noapte, am fost pe scenă și a fost această fetiță frumoasă - probabil că atunci avea opt ani. Și avea acest frumos păr roșu, această piele frumoasă, acești frumoși ochi verzi și se uita la mine, ținând, știi, un autograf. I-am spus: „Ei bine, ești cel mai drăguț lucru pe care l-am văzut vreodată. Deci care este numele tau?' Și ea a spus: „Jolene”. Și am spus: ‘Jolene. Jolene. Jolene. Jolene. ”I-am spus:„ E frumos. Sună ca o melodie. Voi scrie o melodie despre asta. '

Cu toate acestea, există unele adevăruri în celelalte povești pe care le-a avut de-a face cu o altă femeie din imagine. Nu la fel de teribil de naufragiat, cum sugerează versurile, dar suficient pentru a face o femeie să scrie o melodie despre asta! Parton confirmă că versurile au fost inspirate de o casieră bancară care i-a plăcut soțului ei. Din fericire, însă, nu există sentimente grele între niciunul dintre ei.

„S-a îndrăgostit teribil de soțul meu”, a explicat Parton în același interviu despre întâlnirea cu inspirația din viața reală pentru Jolene, „Și i-a plăcut doar să meargă la bancă pentru că ea i-a acordat atât de multă atenție. A fost cam ca o glumă între noi - când îmi spuneam: „La naiba, petreci mult timp la bancă. Nu cred că avem acest tip de bani. ’Deci este într-adevăr un cântec inocent de jur împrejur, dar sună ca unul îngrozitor”.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel