Dolly Parton anunță un musical pe Broadway

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Facebook
Facebook

Dolly Parton a anunțat că pregătește un musical pe Broadway despre viața ei.

Vedeta de muzică country le-a spus fanilor că „în sfârșit dezvoltă” spectacolul, în timp ce deschidea joi CMA Fest în Nashville.

Musicalul se va numi „Hello, I'm Dolly”, după primul ei album de studio lansat în 1967.

Premiera spectacolului este programată pentru 2026.

„Sunt foarte entuziasmată de acest proiect, așa că veți cunoaște toată viața mea de până acum, și nu este doar un musical cu tonomat”, a declarat starul în vârstă de 78 de ani.

Ea a povestit că scrie scenariul, muzica și versurile de „mai mulți ani”.

„Am încercat ani de zile să găsesc cea mai bună modalitate de a spune povestea vieții mele și să o fac să aibă sens”, a spus ea mulțimii.

Într-un comunicat de presă, a adăugat: „Am scris multe cântece originale pentru spectacol și am inclus și toate favoritele voastre. O să râdeți, o să plângeți, o să aplaudați, o să bateți din palme și din picioare – este cu adevărat o Grand Ol' Opera. Joc de cuvinte intenționat. Nu-l ratați."

Spectacolul este diferit de muzicalul de la West End „Here You Come Again”, care conține cântecele lui Dolly și care este în prezent în turneu în Anglia.

La CMA Fest, câștigătoarea a 11 premii Grammy a anunțat și alte două inițiative.

Dolly Wines este o gamă de vinuri care va fi disponibilă începând cu luna iulie și va cuprinde vinuri spumante, precum și un rosé și un Chardonnay.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel