Dolly Parton abia așteaptă să asculte albumul country al lui Beyoncé

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Dolly Parton vrea să asculți originalul Jolene înainte ca Beyonce să împărtășească versiunea ei
Dolly Parton vrea să asculți originalul Jolene înainte ca Beyonce să împărtășească versiunea ei

Dolly Parton este încântată să asculte mai mult din muzica country a lui Beyoncé.

Cântăreața Crazy in Love a intrat în istorie la începutul acestei săptămâni, când a devenit prima femeie de culoare care a ocupat prima poziție în topul Billboard Hot Country Songs cu Texas Hold 'Em, una dintre primele melodii de pe viitorul ei album country.

Dolly, o legendă a genului muzical, și-a dat joi seară, pe Instagram, aprobarea pentru noua aventură a lui Beyoncé.

"Sunt un mare fan al lui Beyoncé și sunt foarte încântată că a făcut un album country", a scris artista în vârstă de 78 de ani. "Așa că felicitări pentru single-ul numărul unu din Billboard Hot Country".

Vedeta Jolene a adăugat: "Abia aștept să aud albumul complet! Cu drag, Dolly".

În timpul Super Bowl din 11 februarie, Beyoncé și-a surprins fanii anunțându-și cel de-al nouălea album de studio Renaissance Act II, care va fi lansat pe 29 martie. Pentru a sărbători anunțul, ea a lansat simultan Texas Hold 'Em și o altă piesă, 16 Carriages.

În clasamentul principal Billboard Hot 100, Texas Hold 'Em a debutat pe locul doi. 16 Carriages a debutat pe locul 38 în Hot 100 și pe locul nouă în Hot Country Songs.

Dolly nu este singura vedetă country care a susținut public noul sound al lui Beyoncé; Maren Morris și Lainey Wilson au lăudat recent noul crossover al acesteia.

"Cred că aplecarea spre elemente country și un fel de revendicare a muzicii country înapoi la oamenii de culoare, pentru că ei au creat genul, este o declarație", a declarat Maren pentru E! News, în timp ce Lainey a declarat pentru Extra: "Îmi place. Cu cât mai mulți, cu atât mai bine".

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel