Doi şoferi, condamnaţi la închisoare pentru că au pus în pericol circulaţia pe drumurile publice

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data publicării:
| Categorie: Social
Politia
Politia

Cele două persoane au fost condamnate pentru că s-au urcat la volan deși nu aveau dreptul, punând în pericol siguranța participanților la trafic.

Este vorba despre o femeie care a condus maşina fără permis, dar şi despre cazul unui bărbat care s-a urcat la volan sub influenţa alcoolului.

Ambii au fost condamnaţi la închisoare, pentru că au pus în pericol circulaţia pe drumurile publice, potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu.

"La data de 7 decembrie a.c., poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu au pus în aplicare două mandate de executare a pedepsei închisorii, ambele emise de Judecătoria Sibiu. În fapt, este vorba despre:

  • o femeie în vârstă de 33 de ani, domiciliată în Orlat, depistată de către poliţişti în municipiul Sibiu, condamnată la o pedeapsă de 8 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere
  • un bărbat în vârstă de 42 de ani, sibian, condamnat la o pedeapsă de 1 an şi 3 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe", se arată în comunicatul IPJ Sibiu.


Ambele persoane au fost încarcerate în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sibiu.

Citește și: Arestaţi după ce au spart autoturismul unui poliţist

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel