Arestaţi după ce au spart autoturismul unui poliţist

radiodcnews Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Polițiștii din Constanța au reținut trei bărbați care au spar mașina unui agent. De asemenea, un tânăr este cercetat pentru ultraj după ce a amenințat un polițist pe rețelele sociale. 

Trei bărbaţi suspectaţi că au spart autoturismul unui poliţist, de unde au furat mai multe bunuri, au fost arestaţi preventiv, a anunţat miercuri Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, scrie Agerpres. 

Fapta a fost comisă în noaptea de 23 spre 24 noiembrie, în timp ce autoturismul era parcat în municipiul Constanţa.

"Cercetările au fost preluate de poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale al Poliţiei municipiului Constanţa, iar la data de 30 noiembrie a.c., au fost identificaţi 3 bărbaţi, de 20, 21 şi 37 de ani, bănuiţi de comiterea faptelor. În sarcina bărbaţilor de 20, respectiv 37 de ani au fost probate mai multe fapte de furt calificat, prin acelaşi mod de operare, iar în ceea ce-l priveşte pe bărbatul de 21 de ani, acesta este cercetat pentru complicitate la săvârşirea mai multor infracţiuni de furt calificat", se menţionează într-un comunicat al IPJ Constanţa.

Bărbații au fost reținuți 



Conform aceleiaşi surse, cei trei au fost reţinuţi, ulterior primind mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

"În ceea ce priveşte bunurile lăsate de către poliţist în autoturismul personal, la nivelul instituţiei noastre au fost declanşate verificări, prin structura de profil", precizează IPJ Constanţa.

Tânăr care a ameninţat un poliţist pe o reţea de socializare, cercetat pentru ultraj

Un tânăr care a ameninţat un poliţist, într-o postare pe o reţea de socializare, este cercetat pentru ultraj, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, mai scrie Agerpres. 

Citește și: Accident cumplit cu un microbuz şi un camion pe o șosea din Ucraina. 13 morți

"În cursul zilei de ieri, poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale al Poliţiei municipiului Constanţa s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de ultraj, în urma apariţiei în spatiul public a unei postări de pe o reţea de socializare, înaintând dosarul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, pentru efectuarea cercetărilor, conform competenţelor. Astfel, la data de 27 noiembrie a.c., un bărbat, de 25 de ani a adresat injurii şi ameninţări la adresa unui poliţist din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa, într-o postare pe o reţea de socializare", se arată într-un comunicat al IPJ Constanţa.

Conform aceleiaşi surse, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, împreună cu poliţişti şi cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au pus în aplicare, miercuri dimineaţă, un mandat de percheziţie domiciliară la locuinţa suspectului. Ulterior, tânărul de 25 de ani a fost condus la audieri, fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj.

"În urma administrării probatoriului în cauză, procurorul de caz va dispune măsurile legale care se impun", precizează IPJ Constanţa. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel