Accident cumplit cu un microbuz şi un camion pe o șosea din Ucraina. 13 morți

radiodcnews Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social

Un grav accident rutier s-a produs în această după-amiază în nordul Ucrainei. 

Treisprezece persoane şi-au pierdut viaţa şi alte şapte au fost rănite marţi într-o coliziune între un microbuz şi un camion în nordul Ucrainei, a anunţat Serviciul de stat ucrainean pentru situaţii de urgenţă, relatează AFP scrie Agerpres. 

Microbuzul se deplasa din oraşul Cernighiv spre satul Borzna, situat în aceeaşi regiune, atunci când a lovit un camion, potrivit acestei surse.

"În urma accidentului, 13 persoane şi-au pierdut viaţa şi şapte au fost spitalizate cu diferite răni", au indicat autorităţile într-un comunicat, precizând că treizeci de salvatori au fost trimişi la faţa locului.

Autovehicule complet distruse



În imaginile difuzate de Serviciul pentru situaţii de urgenţă se pot vedea un microbuz alb şi un camion complet distruse.

Motivele accidentului nu au fost stabilite până acum.

Mii de persoane îşi pierd viaţa în fiecare an în Ucraina din cauza nerespectării legislaţiei rutiere şi a stării foarte proaste a drumurilor, notează AFP.

Belgia. Român, accident cumplit după ce a ieșit din tura de noapte de la serviciu

Un șofer român a fost grav rănit, azi-noapte, într-un accident pe E403 dintre Lichtervelde și Torhout, Belgia. Incidentul s-a petrecut cu puțin timp înainte de ora 03:00, atunci când bărbatul conducea de la Roeselare la Ruddervoorde, după ce a ieșit de la serviciu din tura de noapte. La Zwevezelestraat (N370) între Zwevezele (Wingene) și Lichtervelde a pierdut controlul volanului și a ieșit pe partea dreaptă a drumului.

Mașina s-a izbit de peretele canalului și s-a răsturnat în urma impactului puternic. Șoferul unui vehicul care circula în zonă a observat în depărtare comportamentul ciudat al luminilor mașinii, și-a dat seama că ceva era în neregulă și a apelat imediat serviciile de urgență.

Pompierii Midwest s-au deplasat imediat la fața locului și au fost nevoiți să-l scoată pe român din fiarele contorsionate ale mașinii. A primit apoi primele îngrijiri de la o echipă MUG și paramedici. Primele ipoteze ale anchetatorilor susțin că „poate că a adormit la volan sau poate a fost distras de ceva”.

Citește mai multe aici!

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel