Djokovic participă la AO. Scutirea medicală care a aprins spiritele: ”O palmă pe obrazul locuitorilor din Melbourne”

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Sport
Novak Djokovic
Novak Djokovic

”Nole” a anunțat că poate participa la Australian Open, în baza unei scutiri . ”Astăzi mă îndrept spre Down Under, mulțumită unei derogări”.

Novak Djokovic va juca la primul turneu de mare șlem al anului.

Telenovela ”Nole la Australian Open” s-a încheiat, liderul clasamentului ATP anunțând că urmează să participe la primul Grand Slam al anului în baza unei scutiri. Totuși, mesajele de dezaprobare au început să curgă pe pagina sa de Instagram. 

”Sunt gata să trăiesc şi să respir tenis în următoarele câteva săptămâni. Mulţumesc tuturor pentru sprijin", a scris Djokovic într-un mesaj postat pe Instagram, alături de o fotografie făcută pe aeroport.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Participarea lui Djokovic, care concurează pentru al 10-lea titlu la Australian Open și pentru recordul de 21 de Grand Slam-uri câștigate, era pusă sub semnul îndoielii, după ce s-a anunțat că toți jucătorii trebuie să fie complet vaccinați pentru a putea juca.

Reacții pro și contra

Reacțiile de pe pagina de Instagram a jucătorului sârb nu au întârziat să apară, mesajele de susținere alternând cu cele dezaprobatoare.

”Trăiască legenda, toate cele bune în 2022.”

”Ce palmă uriașă pentru locuitorii din Melbourne care au îndurat unele dintre cele mai lungi perioade de lockdown din lume, au respectat regulile și s-au vaccinat așa cum li sa cerut. Este mai mult decât dezamăgitor.”

”Un exemplu cu adevărat negativ, micuțul plânge cerând permisiunea (de a juca n.r.). Ce se întâmplă cu regulile?”

”Da, sigur! Scutire medicală... Este nedrept pentru toți ceilalți jucători vaccinați să participi la Australian Open”.

 

Participare de ultim moment

Sârbul a declarat de fiecare dată că este promotorul libertății de alegere și nu a dezvăluit niciodată dacă este sau nu vaccinat.

Dar, după ce anterior s-a dezvăluit că o serie de jucători nevaccinați au primit scutiri, Djokovic a dezvăluit vestea la scurt timp și se va alătura lui Rafael Nadal, Daniil Medvedev, Alexander Zverev și Stefanos Tsitsipas, în lupta pentru primul mare trofeu al anului.

„La mulți ani, tuturor! Vă doresc tuturor sănătate, iubire și fericire în fiecare moment prezent și să simțiți dragoste și respect față de toate ființele de pe această minunată planetă", a scris el pe Instagram.

Citește și: Bilanț COVID, 4 ianuarie. Infectările s-au dublat într-o singură zi / Octavian Jurma: Valul 5 a sosit cu 2 săptămâni mai repede

Mercedes vrea să rupă piața: O electrică cu autonomie de peste 1.000 km. Doar plafonul mașinii cu celule fotovoltaice poate da energie pentru 25 km

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel