Dinamo Bucureşti, victorie în ultimul amical înainte de startul Ligii a II-a

Autorul articolului: Florin Ravdan | Dată: 30 iul 2022, 13:32 | Categorie: Sport
CFR Cluj i-a găsit înlocuitor lui Dan Petrescu. Cine va fi noul antrenor / Foto: Pexels.com
CFR Cluj i-a găsit înlocuitor lui Dan Petrescu. Cine va fi noul antrenor / Foto: Pexels.com

Echipa de fotbal Dinamo Bucureşti a învins-o pe CS Tunari cu scorul de 2-0 (0-0), sâmbătă dimineaţa, în cantonamentul de la Săftica, în ultimul meci înaintea debutului Ligii a II-a.

Echipa pregătită de Ovidiu Burcă s-a impus prin golurile marcate de Gabriel De Moura (49) şi Alexandru Pop (77), potrivit paginii de Facebook a clubului.

Dinamo a aliniat echipa: Oncescu (Fara, 73) - De Moura (G. Creţu, 62), Giafer, Dudea, Amzăr (A. Şerban, 62) - Buleică (D. Ţone, 46), N. Roşu (Cr. Ionescu, 73) - Borduşanu (Bobea, 46), Bani (I. Roşu, 62), V. Lazăr (A. Florescu, 73) - Buhăescu (Al. Pop, 46).

Dinamo va juca în prima etapa a Ligii a II-a împotriva echipei Progresul Spartac Bucureşti, nou-promovată în eşalonul secund, joi 4 august, de la ora 18:00, în deplasare.

Dani Iglesias, fost jucător la Deportivo la Coruna, a semnat cu Dinamo Bucureşti

Echipa de fotbal Dinamo Bucureşti l-a transferat pe mijlocaşul spaniol Dani Iglesias, a declarat administratorul special Vlad Iacob pentru paginile oficiale de Facebook şi Instagram ale clubului de liga a doua.

Ultima oară la Sered, în prima ligă a campionatului din Slovacia, Dani Iglesias (27 de ani) şi-a început cariera la Deportivo La Coruna şi a mai evoluat în Spania pentru Alaves şi Guadalajara.

În 2018, Dani Iglesias a făcut pasul în campionatul Croaţiei, a jucat pentru Istra şi Rijeka, iar în ultimele două sezoane competiţionale a evoluat în Slovacia pentru Spartak Trnava şi Sered.

În sezonul trecut, Dani Iglesias a jucat 24 de meciuri pentru Sered, în campionatului Slovaciei. În Croaţia a adunat 32 de partide, iar pentru Rijeka a jucat 3 meciuri în Europa League.

Dani Iglesias are şi 2 selecţii la reprezentativa sub 17 ani a Spaniei.

Dinamo l-a mai transferat vara aceasta pe atacantul Vasile Buhăescu (CSA Steaua), scrie Agerpres.

Datoriile clubului Dinamo vor fi de 1,8 milioane de euro, eșalonabile pe 3 ani

Administratorul special al clubului de fotbal Dinamo Bucureşti, Vlad Iacob, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că datoriile grupării după procesul de haircut pe care conducerea îl are în vedere vor ajunge la 1,8 milioane de euro, eşalonabile în trei ani.

El a precizat că se aşteaptă în continuare sprijinul suporterilor ca să achiziţioneze abonamente la meciurile care probabil se vor juca pe stadionul Arcul de Triumf, arena Dinamo urmând să intre în proces de demolare pentru a fi reconstruită.

"În prezent datorii sunt într-adevăr destul de ridicate, însă prin 'haircut', prin tăiere acestora, chiar semnificativ aş putea spune, le va plasa undeva în jurul valorii de 1,8 milioane de euro, eşalonabil în următorii trei ani. Suntem siguri că se poate realiza acest 'haircut'. Într-adevăr, situaţia nu e roz, însă ne bazăm, aşa cum am spus, pe partenerii comerciali, care au mai fost alături de club, pe sponsorii apropiaţi ai clubului şi în special pe fani, pe care îi aşteptăm să contribuie în continuare prin programul DDB. Îi aşteptăm să achiziţioneze abonamente, sper ca în cel mai scurt timp să să anunţăm noua arenă pe care vom lua. Arcul de Triumf este o variantă de dorit. Cu siguranţă încercăm să rezolvăm situaţia de acolo cât mai repede cu putinţă. Acest club cred că poate fi reorganizat în aşa fel încât să fie atractiv inclusiv pentru pentru marii investitori privaţi", a spus Vlad Iacob.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite