Dieta cu croissant face furori la New York

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Croaissantele au devenit atât de dezirabile încât oamenii sunt capabili să stea la coadă ore în șir pentru o astfel de delicatesă
Croaissantele au devenit atât de dezirabile încât oamenii sunt capabili să stea la coadă ore în șir pentru o astfel de delicatesă

Un croissant rotund, umplut cu cremă, a luat cu asalt oraşul New York - şi reţelele de socializare - în această vară, notează Reuters.

Nu este vorba despre o dietă propriu-zisă ci de furorile pe care le fac aceste noi produse de pariserie care au luat prin surprindere locuitorii New York-ului, despre care se știe că sunt unii dintre cei mai pretențioși clienți.

"The Supreme", un produs de patiserie asemănător "Cronut"-ului, hibridul între gogoaşă şi croissant inventat de patiserul new-yorkez Dominique Ansel care a făcut senzaţie în 2013, i-a făcut pe doritori să stea la coadă în faţa Lafayette Grand Cafe & Bakery de când a fost introdus în luna aprilie.

Croissant-ul a făcut, de asemenea, senzaţie pe TikTok şi pe Instagram, clienţii filmând cum crema curge din deliciosul preparat atunci când îl rup.

Scott Cioe, chef-ul de la Lafayette Grand Cafe & Bakery care l-a inventat, a declarat că nu avea nicio idee că produsul său va deveni viral. "Nici măcar nu am un TikTok", a mărturisit el. 

Tot la New York a început și moda nimi-croissantelor ca cereale pentru laptele de dimineață. 

Nouă tendință lansată pe TikTok. De ce aceste cereale costă 50$, 250 g

Mini-croissante, aceste specialități are au la bază celebrele produse de patiserie franceze fac furori la New York și se vând la prețuri astronomice!

O cutie cu 250g de mini-croasante, care nu sunt mai mari decât unghia, costă 50 de dolari. Este un preț destul de mare pentru un bol de cereale. Cu toate acestea, micul dejun franțuzesc ce a fost astfel reinterpretat este un succes la New York. Unii oameni nu ezită să stea la coadă în zori în fața brutăriei care o vinde.

Mulți oameni așteaptă la cozi până în zori pentru a încerca această nouă tendință alimentară. În fața brutăriei "L'Appartement 4F", din New York, în cartierul Brooklyn Heights, zeci de oameni stau la coadă în fiecare zi în speranța de a pune mâna pe "mini croissante cu cereale". Citește mai mult AICI

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel