Nouă tendință lansată pe TikTok. De ce aceste cereale costă 50$, 250 g

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Un mic dejun extrem de scump
Un mic dejun extrem de scump

Mini-croissante, aceste specialități are au la bază celebrele produse de patiserie franceze fac furori la New York și se vând la prețuri astronomice!

O cutie cu 250g de mini-croasante, care nu sunt mai mari decât unghia, costă 50 de dolari. Este un preț destul de mare pentru un bol de cereale. Cu toate acestea, micul dejun franțuzesc ce a fost astfel reinterpretat este un succes la New York. Unii oameni nu ezită să stea la coadă în zori în fața brutăriei care o vinde.

Mulți oameni așteaptă la cozi până în zori pentru a încerca această nouă tendință alimentară. În fața brutăriei "L'Appartement 4F", din New York, în cartierul Brooklyn Heights, zeci de oameni stau la coadă în fiecare zi în speranța de a pune mâna pe "mini croissante cu cereale".

Francezul Gautier Coiffard și partenera sa, Ashley, se află în spatele acestei noi obsesii culinare care face vâlvă pe rețelele de socializare. Care este ideea? Aceste croissante reinventate într-o versiune în miniatură, servesc drept cereale. O specialitate unică vândută la un preț foarte piperat.

Prepararea necesită ore

Pentru brutar, prețul este justificat de pregătirea meticuloasă. "Este același aluat pe care îl folosim pentru croissantele noastre. Deci, numai prepararea alutatului pentru croissante durează între două și trei zile. Aluatul este prelucrat exactca pentru croissantele clasice, se laminează, se întinde după care se taie și apoi se rulează croaissantele, manual, unul câte unul, ceea ce face ca numai acest proces să dureze ore în șir. Apoi sunt coapte, se adaugă sirop de zahăr cu scorțișoară după care se sunt puse înapoi în cuptor pentru a fi uscate.

Tendință pe TikTok

Pe rețelele de socializare, unele persoane critică prețul foarte mare pentru acest produs la modă pe TikTok. Unul dintre internauți spunea chiar că dacă cineva cumpără aluat gata preparat: ”tăiați-l, adăugați zahăr și scorțișoară și veți obține același rezultat cu 5 dolari". Însă în ciuda acestor critici, trendul pare să fie popular, cu milioane de vizualizări pe TikTok sub hashtag-ul #croissantcereal.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel