Dezvăluiri INCREDIBILE făcute de un fost agent CIA: Aveam urme de gheare

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Dezvăluiri INCREDIBILE făcute de un fost agent CIA: Aveam urme de gheare / Photo by Rodolfo Clix
Dezvăluiri INCREDIBILE făcute de un fost agent CIA: Aveam urme de gheare / Photo by Rodolfo Clix

Fostul agent CIA John Ramirez a afirmat că s-a întâlnit odată cu un "extraterestru reptilian" și a găsit urme de gheare pe brațul său - el mai susține că acestea "nu sunt ceea ce crezi că sunt.

El a făcut afirmațiile îndrăznețe în timpul unui interviu pe canalul YouTube Into the Wyrde cu Holly Wood.

"Am avut o singură experiență negativă cu o ființă pe care majoritatea oamenilor ar descrie-o ca fiind "reptiliană. Venea din sufragerie în dormitorul meu - mă luptam cu ea, o loveam cu pumnii și aveam urme de gheare în dimineața următoare", a spus Ramirez.

Ramirez este descris online ca fiind un ofițer CIA în retragere, care a lucrat în domeniul serviciilor de informații, precum și ca specialist în informații de semnal în cadrul Marinei Statelor Unite.

El și-a făcut recent o carieră vorbind despre întâlnirile cu extratereștrii, iar acum este considerat un expert în domeniu, după ce a lucrat 25 de ani pentru CIA.

De asemenea, a deținut funcții în cadrul Direcției de Știință și Tehnologie a SUA, al Direcției de Informații și al Biroului Directorului de Informații Naționale.

În timpul apariției sale pe podcast, el a continuat să descrie exact ce este un extraterestru reptilian - pentru că, a spus el, "nu este ceea ce credeți".

El a explicat: "Oamenii se gândesc la reptilieni ca la niște șopârle - ei nu sunt șopârle. Sunt oameni cu strămoși reptilieni care pot părea destul de umani pentru noi, și este posibil să fi avut o anumită evoluție spre umanitate. Este posibil să fi existat multe rase non-umane... care ne-au ajutat să evoluăm în afara evoluției umane naturale, altfel am fi trăit în continuare ca verii noștri mamifere primate în acest moment", potrivit DailyStar.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel