Dezvăluiri despre Katy Perry. Cum a reușit să-și recapete silueta după acuzațiile de folosire a Ozempic pentru slăbit

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Dezvăluiri despre Katy Perry: Cum a reușit să-și recapete silueta după acuzațiile de folosire a Ozempic pentru slăbit
Dezvăluiri despre Katy Perry: Cum a reușit să-și recapete silueta după acuzațiile de folosire a Ozempic pentru slăbit

Katy Perry a creat senzație online când a apărut într-un bikini alb, dezvăluindu-și noua siluetă pentru a promova revenirea sa muzicală.

Cântăreața de 39 de ani a împărtășit luni o fotografie atrăgătoare dintr-o ședință foto realizată de fotograful britanic Jack Bridgland, anunțând lansarea viitorului său single "emancipator", Woman's World.

Surse din interior dezvăluie că logodnicul ei, Orlando Bloom, ar fi secretul din spatele noului său look.

Interpreta hitului "Roar" a adoptat dieta și regimul de exerciții ale logodnicului său, Orlando Bloom, pentru a se pregăti pentru lansarea primului ei album din ultimii patru ani. Katy Perry a renunțat la alimentele procesate și a redus consumul de alcool.

"Îi place mâncarea sărată, adoră nuggets de pui și dulciurile, dar în ultima vreme a fost mult mai disciplinată și a ales să urmeze dieta lui Orlando", a declarat o sursă pentru DailyMail.

"Și-a intensificat antrenamentele pentru a se pregăti de spectacolele viitoare care vor promova noul ei album, considerând că acum este momentul să arate cât mai bine.

Orlando Bloom a fost alături de ea, ajutând-o constant. Amândoi urmează același regim alimentar și de exerciții fizice. Katy a renunțat la alimentele procesate și a redus consumul de alcool.

'Se vede că noua rutină funcționează, arată incredibil', a declarat o sursă pentru DailyMail.com.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel