Dezvăluirea surprinzătoare: Înălțimea reală a lui Danny DeVito a fost stabilită

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Dezvăluirea surprinzătoare: Înălțimea reală a lui Danny DeVito a fost stabilită
Dezvăluirea surprinzătoare: Înălțimea reală a lui Danny DeVito a fost stabilită

A fi remarcabil ca actor implică îndeplinirea unui set de cerințe. De exemplu, se presupune că trebuie să fii înalt, cu ochi mari și să ai o alură asemănătoare cu cea a lui Brad Pitt.

Cu toate acestea, Danny DeVito, un actor cunoscut pentru interpretarea în unele dintre cele mai bune comedii realizate vreodată, sfidează aceste reguli și demonstrează că înălțimea redusă nu este un obstacol în calea celebrității, iar carisma poate fi cheia succesului.

Danny DeVito a activat ca actor de aproape cinci decenii. A devenit faimos la începutul anilor '80, datorită unui program TV, și de-a lungul timpului a fost implicat în diverse producții renumite, precum "Friends", "Familia Simpson", "Dumbo" și "Batman se întoarce". El nu a avut nevoie să fie un Don Juan pentru a atrage publicul de partea sa - șarmul și energia sa i-au adus rapid în inimile a milioane de fani. Ce crede actorul despre înălțimea sa și cum și-a câștigat primii bani? Află răspunsurile din următoarele rânduri!

A coafat femei frumoase şi persoane decedate 

Acum are o avere de 80 de milioane de dolari, dar a muncit din greu pentru aceşti bani şi nu doar în piese de teatru şi în filme. Înainte să devină celebru, Danny DeVito a lucrat împreună cu sora lui într-un salon de înfrumuseţare. Mai mult decât atât, Angie, sora lui Danny, i-ar fi plătit nişte cursuri pentru ca Danny să fie pregătit să coafeze, iar el era fascinat, deoarece trebuia să meargă zilnic în salonul în care se aflau numai femei frumoase.

Munca sa de la coafor şi experienţa acumulată alături de sora lui l-a ajutat să coafeze şi…persoanele decedate din morgă. După activitatea sa din salon, Danny DeVito s-a angajat la morgă, unde coafa părul decedaţilor, chiar el spunea că îi plăcea să le pună părul pe bigudiuri. Întrebat de jurnalişti cum a fost acea experienţă, actorul a declarat că era mulţumit, deoarece niciun client nu era deranjat de modul în care el coafa.

Şi-a cunoscut soţia pe platourile de filmare

Profesia de actor i-a adus lui Danny DeVito întâlnirea cu marea sa dragoste, Rhea Perlman. Cei doi s-au întâlnit într-o piesă de teatru numită "Shrinking Bride" și s-au îndrăgostit la prima vedere. După doar două săptămâni, au decis să se mute împreună, iar după 11 ani de relație, au ales să se căsătorească. Pe parcursul timpului, relația lor a avut momente bune și momente dificile. În anul 2012, cei doi au trecut printr-o separare de un an, existând surse care susțineau că DeVito ar fi fost infidel. Danny DeVito și Rhea Perlman au trei copii împreună.

A fost sau nu complexat de înălţimea lui?

Danny DeVito are o înălţime de 1.47 m. Actorul s-a născut cu boala Fairbank, numită şi displazie epifizară multiplă, care este o tulburare genetică care împiedică creşterea osoasă. Ce spune actorul despre asta?

„Cu toţii avem nesiguranţele noastre despre noi înşine. Eu am avut despre înălţimea mea, despre comportamentul meu…Dar să fiu în faţa publicului înseamnă că am intrat într-un fel în gura balaurului. În loc să mă ascund în spate, am ieşit în faţă cu problema mea. Am spus: Iată-mă, eu sunt acest om‟, a spus actorul, potrivit thetalko.

În ciuda nesiguranţelor sale, actorul a declarat că nu s-a confruntat niciodată la şcoală cu fenomenul bullying, nu a fost agresat şi a avut întotdeauna sprijinul familiei şi al prietenilor.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel