Destrămarea trupei "The Beatles". John Lennon s-a bătut cu George Harrison: Presa NU a știut această situație

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Destrămarea trupei "The Beatles". John Lennon s-a bătut cu George Harrison: Presa NU a știut de această situație
Destrămarea trupei "The Beatles". John Lennon s-a bătut cu George Harrison: Presa NU a știut de această situație

La sfârșitul anilor '60, tensiunile din cadrul trupei erau mari.

Despărțirea trupei The Beatles este una dintre cele mai mari povești din muzică, un amestec de presiuni și probleme determinându-i pe băieții din Liverpool să se certe.

Spre sfârșitul anilor '60, personalitățile din cadrul trupei Beatles au început să se ciocnească, iar spectacolele live au luat sfârșit. Presiunile faimei, căsătoria lui John Lennon cu Yoko Ono și poveștile potrivit cărora membrii au devenit iritați de perfecționismul lui Paul McCartney au fost doar câteva dintre motivele pentru creșterea tensiunii.

Potrivit producătorului lor, regretatul George Martin, temperamentele au ajuns la cote maxime în timpul înregistrării ultimului album Let It Be al trupei The Beatles.

În timpul unei discuții între Harrison și Paul McCartney, lucrurile s-au încins atât de tare încât George a părăsit trupa pe loc. Iar lucrurile aveau să devină și mai tensionate între George și John.

Atunci când John și Yoko s-au căsătorit, s-a sugerat că dinamica lor a creat o ruptură cu ceilalți membri ai trupei, inclusiv cu George, relatează Express.

Martin a spus că Harrison și Lennon s-au bătut în studioul de înregistrări. Cu toate acestea, bătaia a avut loc chiar în afara câmpului de filmare al diverselor camere care filmau trupa pentru documentarul Let it Be.

Ulterior, producătorul George Martin a declarat că lupta fizică dintre Lennon și Harrison a fost "complet mușamalizată la momentul respectiv". Acest lucru a însemnat că presa nu a aflat timp de ani de zile, iar fanii nu au știut niciodată că trupa lor preferată se prăbușise din interior.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel