Descoperă porecla amuzantă dată de Regele Charles soției Prințului Harry

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews | Dată: 06 sep 2023, 08:38 | Categorie: Știri
Descoperă porecla amuzantă dată de Regele Charles soției Prințului Harry/Facebook
Descoperă porecla amuzantă dată de Regele Charles soției Prințului Harry/Facebook

Fiecare membru al Familiei Regale este binecunoscut pentru titlul său oficial, însă este un fapt puțin cunoscut că acești membri au porecle folosite în cercul lor intern.

De la Regina Elisabeta a II-a și până la copiii Prinților William și Harry, fiecare a primit un nume de "alint". Iată cum a ales Regele Charles să o numească pe Meghan Markle. Există voci care sugerează că această poreclă reflectă părerea personală a Regelui despre ea.

Potrivit declarațiilor expertei regale, Regele Charles ar fi obișnuit să-i spună „Tungsten” (Wolfram) lui Meghan, datorită rezistenței și tăriei de caracter, notează Daily Star.

Prințul Charles o admiră pe Meghan pentru tăria ei și pentru susținerea pe care i-o oferă lui Harry, care are nevoie de o figură de tip tungsten în viața lui, deoarece el este un pic cam moale. A devenit un termen de afecțiune”, potrivit sursei citate.

În termeni populari, wolframul este un element chimic, un metal dur, de culoare cenușiu deschis, care are cel mai înalt punct de topire dintre toate elementele.

Nu este prima dată când apar astfel de informații în spațiul public. În anul 2018, publicația Daily Mail a scris că Charles a numit-o pe Meghan „Tungsten”, deoarece este „dură și neînduplecată”.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience