Descoperă cu ce se ocupă în prezent 'copiii-minune' de la Hollywood! Vezi ce cariere de succes au ales

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Descoperă cu ce se ocupă în prezent 'copiii-minune' de la Hollywood! Vezi ce cariere de succes au ales
Descoperă cu ce se ocupă în prezent 'copiii-minune' de la Hollywood! Vezi ce cariere de succes au ales

Aceste persoane au devenit cunoscute încă de mici prin aparițiile lor pe marile ecrane și au creat senzație în filmele în care au jucat. Cu toate acestea, pe parcursul timpului, au decis să renunțe la profesia de actor. Astfel, au ales să-și părăsească cariera și să ducă o viață obișnuită, fără a fi în centrul atenției camerelor de filmat sau a paparazzilor.

Acum, aceste foste vedete precum David Dorfman, Morgan York, Ross Bagley, Danny Lloyd și Mary-Kate și Ashley Olsen se ocupă de alte activități.

David Dorfman

Dacă ai urmărit filmul "The Ring", cu siguranță îți amintești de David Dorfman, tânărul care se confruntă cu caseta video blestemată. David a jucat și în a doua parte a filmului, "The Texas Chainsaw Massacre", precum și în "Bounce" și în emisiunea TV "Joan of Arcadia". Cu toate că a avut succes în industria actoriei, viața sa a luat o direcție diferită. Fostul actor a fost acceptat la UCLA la vârsta de doar 13 ani, iar la 17 ani a început studiile de drept la Harvard. În prezent, el are o impresionantă experiență în domeniul avocaturii, fiind menționată în CV-ul său.

Morgan York

Morgan York este cunoscută pentru rolurile sale în producțiile Disney. Ea a interpretat-o pe Sarah în seria "Hannah Montana", a jucat în filme precum "Cheaper by the Dozen" și "The Pacifier", și a apărut în seriale precum "The Suite Life on Deck" și "The Practice". Într-un videoclip postat pe rețelele sociale, Morgan a mărturisit că nu își vede viitorul lucrând ca adult în industria filmului sau teatrului și că nu mai dorește să activeze în acest domeniu. În prezent, ea este o scriitoare și se ocupă de redactarea cărților destinate tinerilor.

Ross Bagley

Ross a fost destul de popular în anii ’90, în special când a jucat alături de Will Smith în două producţii diferite - el l-a interpretat pe Nicky, în „The Fresh Prince Of Bel-Air‟ şi apărut în filmul „The Little Rascals‟. Astăzi, Ross a lăsat cariera de film departe şi este DJ. Acesta a declarat că a abandonat profesia de actor pentru că voia să meargă la un liceu obişnuit şi să trăiască o viaţă normală, fără să îl mai recunoască cineva.

Danny Lloyd

S-a făcut cunoscut în filmul horror din 1980  „The Shining‟ şi apărut şi în „The Autobiography of Gordon Liddy‟ (Cazul Watergate). Danny Lloyd, care acum este Dan Lloyd, a lăsat filmele la o parte şi s-a orientat spre o nouă carieră - astăzi el este profesor de biologie la un colegiu din Kentucky. La fel ca Ross, acesta a declarat că şi-a dorit să devină profesor pentru a duce o viaţă normală, departe de presiunea publicului.

Mary-Kate şi Ashley Olsen

Gemenele Olsen au devenit celebre în anii '90. Pe lângă rolurile care le-au adus faima, cele două au lansat cărți, accesorii și linii de îmbrăcăminte pentru copii. În 2004, au jucat împreună pentru ultima oară în filmul "New York Minute", iar Mary-Kate a continuat să activeze în industrie până la vârsta de 20 de ani, în timp ce sora sa a continuat să lucreze până la finalul adolescenței. Cu toate acestea, în ciuda succesului lor în lumea filmului, cele două au ales să părăsească complet cariera de actorie și televiziune și s-au orientat către industria modei. Astăzi, ele sunt designeri de modă și dețin împreună un celebru brand de lux.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel