Dennis Man şi Valentin Mihăilă, luaţi la ţintă de presa italiană

Autorul articolului: Florin Ravdan |
Data publicării:
| Categorie: Sport
Facebook Dennis Man
Facebook Dennis Man

Jurnaliştii sportivi din Italia îi critică dur pe Dennis Man şi Valentin Mihăilă, actualmente la Parma. 

„Man și Mihăilă, e rândul vostru: plătiți ca niște stele, acum promisiuni eterne. Avem nevoie de o descoperire”, au titrat italienii de la Parmalive.

„Anul 2022 s-a încheiat foarte prost pentru Dennis Man, cu o evoluție de mare angajament și două goluri puse în umbra rezultatului final (n.r. 2-2 cu Venezia). Românul născut în anul 1998 arată că îi pasă de tricou și cu Pecchia și-a găsit continuitatea pe care doar Iachini a mai putut să i-o dea adaptându-l la rolul pe care a putut să îl îndeplinească rapid.

Cu toate acestea, cifrele acestei prime părți de sezon par să îi dea mai multă dreptate tehnicianului. Într-o echipă precum Parma, este normal să te aștepți la mai mult de la un jucător cu calitățile lui Man, capabil să ajungă față în față cu portarul în fiecare meci jucat în acest sezon, dar de foarte multe ori insuficient de rece pentru a pune la dispoziție echipei toate calitățile sale”, notează sursa citată.

Ce au spus despre Valentin Mihăilă 

„Cazul lui Valentin Mihăilă este mai complex de analizat și pentru că cel mai tânăr dintre românii de pe teren a făcut diferența până la accidentarea care l-a scos din circuit în momentul cheie al sezonului. A sosit cu câteva probleme din cantonament, a reușit să se reseteze după experiența nereușită de la Bergamo și să își pună calitățile la dispoziția echipei în primele cinci jocuri ale anului, cu două goluri și trei pase decisive în 317 minute pe teren: nu e rău.

Cu toate acestea, accidentarea l-a forțat să rateze lunile septembrie, octombrie și o bună parte din noiembrie. Revine pe teren pentru aproximativ 20 de minute cu Modena, Cagliari și Benevento și e făcut din nou knock-out: să se recupereze cât mai bine este cea mai bună urare posibilă pe care i-o putem transmite acestui băiat care la 22 de ani se află la o răscruce în carieră”, au notat italienii.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel