Delia, declarație neașteptată despre copil: Eu nu vreau să îl mint!

Autorul articolului: Giorgiana Croitoru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Foto: Instagram Delia
Foto: Instagram Delia

Delia Matache a făcut noi dezvăluiri despre copil. "Eu nu vreau să îl mint..."

Delia Matache este una dintre cele mai cunoscute și iubite artiste din România, iar întrebările despre viața ei personală, în special despre momentul când va face un copil au fost foarte des prezente în ultimii ani, mai ales după căsătoria cu Răzvan Munteanu. 

Ei bine, recent, Delia a explicat că nu-și dorește copii, declarație care a stârnit o mulțime de reacții și comentarii.

"Deci, vrei complicații? Fă un copil!", a spus Delia.

"De ce nu fac? Nu știu, dar cred că ar trebui felicitați oamenii care nu fac, pentru că toată lumea face, suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți.

Ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, e plină planeta de noi. Nu suntem prea simpatici așa, adică facem mult rău, consumăm multă hrană, consumăm foarte multe chestii, facem rău, poluăm.

De ce să fac? Încă unul? Nu, frate!

Lasă să nu fie, nu stau eu bine fără stres și fără obligații? Nu plec eu de acasă când vreau și mă întorc când vrea inimioara mea? Nu fac eu în viața asta ce vreau eu? Ba da! Deci, vrei complicații? Fă un copil!", a scris Delia pe rețelele de socializare.

Cu toate acestea, deși ea nu-și dorește copii, Delia a spus de nenumărate ori că îi adoră pe cei doi nepoți ai săi, fiica și fiul surorii sale, Oana.

Dorian Popa intră bogat în 2023. Ce avere a strâns influencerul: „Dacă în viața asta trec de 15-20 de milioane de euro, îi mulțumesc lui Dumnezeu”

În urma declarațiilor recente despre propriul copil, Delia a revenit cu o altă declarație, chiar în seara de Crăciun, în emisiunea iUmor, atunci când a surprins pe toată lumea.

"Dacă e să am vreodată un copil..."

În emisiunea de Crăciun, atunci când Grinch a urcat pe scenă, jurații emisiunii au fost provocați să spună cum se vor pregăti pentru această zi importantă. 

"Noi, de Crăciun, facem cozonaci, facem sarmale, facem piftie și cartofi la cuptor", a dezvăluit Delia, care a completat că dacă va avea un copil vrea să îi spună din prima că nu există Moș Crăciun.

"Dacă e să am vreodată un copil, eu nu vreau să îl mint. Vreau să îi spun de prima dată că Moș Crăciun nu există", a declarat artista.

Când au auzit aceste vorbe, toți de la masa juraților au rămas mască, inclusiv Moș Crăciun, invitatul special al emisiunii. 

Ce nu știai despre alcool. În cât timp expiră

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel