Declarații ȘOCANTE. Ce spune Nostradamus "cel viu" despre domnia regelui Charles

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Regele Charles al III-lea și pasiunea sa neobișnuită: Un interes neașteptat în domeniul
Regele Charles al III-lea și pasiunea sa neobișnuită: Un interes neașteptat în domeniul

Un brazilian care se autointitulează "Nostradamus cel viu" a afirmat că Regele Charles nu va avea o domnie fericită și glorioasă precum cea a regretatei sale mame, Regina

Investigatorul paranormal brazilian Athos Salomé, care susține că previziunile sale de mare anvergură provin din studiul ocultismului, din aplicații și calcule matematice și se bazează pe vechea disciplină Kabballah, a vorbit în exclusivitate pentru Daily Star despre cum vede el că va decurge domnia regelui.

El a spus:

"Trăiește scufundat în iluzie, iar acest lucru va duce doar la dezamăgire și deziluzie. Este important să maturizăm fiecare idee și să evităm să ne grăbim în căutarea unor rezultate imediate. În ciuda acestui fapt, nimic nu este pierdut și este posibil să se recupereze echilibrul, seninătatea și încrederea în viitor, dar acest lucru presupune să vă asumați responsabilitatea și să reacționați cu maturitate în fața provocărilor. Cu siguranță, succesul este posibil, cu condiția să existe perseverență, performanță individuală, colaborare eficientă cu echipa și capacitatea de a gestiona eficient timpul și sarcinile atribuite. Aceasta este o perioadă dificilă pentru Charles III, care necesită determinare, flexibilitate și luarea de decizii asertive."

Afirmațiile sale se potrivesc cu ceea ce a prezis anul trecut un medium de top, John Hughes, care a afirmat că regele va abdica în șapte ani, pentru că nu vrea ca țara să "irosească milioane de lire sterline" pe o înmormântare de stat.

Salmoé l-a lăudat pe tatăl prinților William și Harry, în vârstă de 74 de ani, și capacitatea sa de a "atrage" oamenii din jurul său.

El a explicat: "Charles este o persoană strategică, isteață și inteligentă. Comportamentul său discret atrage oamenii din jurul său datorită capacității sale de a-și demonstra propriile capacități. Este pasionat de a construi, a avea și a deține, iar energia sa radiază pasiune și intensitate ascunsă. Ca urmare, el devine o figură magnetică și, în același timp, poate exercita un anumit control atunci când este implicat emoțional", potrivit DailyStar.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel