Declarația halucinantă a lui John Lennon despre fiii săi

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Chitara lui John Lennon, vândută la licitație pentru suma record de 2,9 milioane de dolari/Facebook
Chitara lui John Lennon, vândută la licitație pentru suma record de 2,9 milioane de dolari/Facebook

Pe 9 octombrie, John Lennon, unul dintre membrii fondatori ai trupei The Beatles, ar fi sărbătorit împlinirea a 83 de ani. Însă, pe data de 8 decembrie 1980 a fost ucis în timp ce se întorcea la apartamentul său din New York alături de soția sa. A lăsat în urmă doi fii, Sean și Julian, care au continuat în lumea artistică, urmând astfel pașii faimosului lor tată.

Născut pe 8 aprilie 1963, la Liverpool, Marea Britanie, Julian Lennon este fiul din prima căsătorie a lui John Lennon, fondator al trupei The Beatles, cu Cynthia Powell. Acesta l-ar fi inspirat pe tatăl său în compunerea unora dintre cântece, precum „Lucy in the Sky with Diamonds” sau „Good Night”.

Născut pe 9 octombrie 1975, la New York, Sean Lennon, fiul vedetei rock din căsătoria cu Yoko Ono, este actor, compozitor şi cântăreţ, fiind cunoscut pentru albumele sale „Into the Sun” şi „Friendly Fire”. A apărut recitând pe albumul mamei din 1981, „Season of Glass”, iar ulterior, a continuat să apară pe fiecare album al lui Yoko Ono, cu câte un single: „It's Alright”, „Onobox”, sau „Starpeace”.

Cuvintele dureroase ale lui John Lennon despre fii săi

Prin urmare, celebrul membru al trupei Beatles a experimentat două relații semnificative în viața sa, una cu Cynthia și cealaltă cu Yoko Ono, fiecare dând naștere unui fiu. Cu toate acestea, John Lennon a avut câteva remarci dure despre copiii săi atunci când a fost întrebat într-un interviu pentru Playboy. Răspunsul său a evidențiat o distincție clară între cei doi fii.

În cadrul interviului, el a declarat: "Aproximativ 90% dintre oamenii de pe această planetă, mai ales în cultura occidentală, s-au născut ca urmare a unui act impulsiv, într-o seară de sâmbătă, fără nicio intenție de a avea un copil. Prin urmare, aproximativ 90% dintre noi sunt rezultatul unor întâmplări. Julian se încadrează în această categorie, la fel ca mine și majoritatea oamenilor. În schimb, Sean a fost un copil planificat. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că îl iubesc mai puțin pe Julian." Aceste declarații au fost consemnate de Adevărul.ro.

Această diferență între cei doi copii ai săi s-a văzut și ulterior în testament, când John i-a lăsat toată averea lui Yoko Ono şi fiului Sean, iar Julien a fost exclus. . Ceea ce l-a forţat pe cel din urmă la o bătălie în instanţă cu Yoko pentru o parte din moştenirea tatălui, un proces în urma căruia i s-a dat o sumă de bani nedezvăluită.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel