Debutul lui Frank Sinatra și obiectele ciudate cu care a fost înmormântat

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Debutul lui Frank Sinatra și obiectele ciudate cu care a fost înmormântat / Facebook
Debutul lui Frank Sinatra și obiectele ciudate cu care a fost înmormântat / Facebook

Pe data de 14 mai 2023 s-au împlinit 25 de ani de la moartea lui Frank Sinatra, considerat unul dintre cei mai mari cântăreți din toate timpurile. În momentul înmormântării sale, celebrul artist a fost înmormântat alături de câteva obiecte neobișnuite.

Frank Sinatra, un solist american remarcabil, a lăsat o moștenire impresionantă, inclusiv 1.400 de înregistrări muzicale și 60 de roluri în filme. Pe lângă cariera sa ca interpret muzical, el a fost și producător și regizor, aducând lumii piese celebre precum "Fly Me To The Moon", "Strangers in the Night" sau "My Way".

Frank Sinatra are o poveste de viață remarcabilă, fiind născut pe 12 decembrie 1915 în Hoboken, New Jersey. El a fost singurul fiu al unei familii de imigranți italieni, Anthony Martin Sinatra și Natalie Sinatra.

Cântărețul american de renume a venit pe lume cu ajutorul forcepsului, ceea ce a lăsat cicatrici permanente pe lobul stâng al urechii, obraz, și gât, precum și o perforare a timpanului. Chiar de la o vârstă fragedă, el nu a fost atras de studiu, ci a manifestat o pasiune puternică pentru muzică.

Conform amintirilor celor apropiați, el obișnuia să impresioneze oaspeții invitați la petrecerile familiei. În plus, Frank Sinatra era mereu prezent pe scenele mai multor cluburi din orașul său natal. Deși nu a urmat studii muzicale, talentul său muzical l-a determinat să își dorească o carieră în acest domeniu.

Părinții lui Frank Sinatra nu erau deloc încântați de pasiunea sa pentru muzică, ceea ce l-a determinat să părăsească casa la vârsta de 17 ani. A început să lucreze ca distribuitor de presă la ziarul Jersey Observer, iar apoi a devenit reporter specializat în sporturile practicate în școli, totul în timp ce avea doar 18 ani.

Într-o seară din 1935, Frank Sinatra l-a auzit pe Bing Crosby cântând la radio, fapt care a amplificat dorința sa de a se dedica muzicii. Așa a început să cânte pe străzile orașului și a fost recrutat în cvartetul Hoboken Four, poziție care i-a adus câștigarea unui concurs radiofon, intitulat Major Bowes Amateur Hour.

Frank Sinatra a încetat din viață pe 14 mai 1998, în urma unui atac de cord suferit în timp ce se afla în scaun cu rotile, pe marginea piscinei din reședința sa din Beverly Hills. Ultimele cuvinte ale sale au fost: "Pierd".

La funeralii au participat numeroase personalităţi, cum ar fi: Sophia Loren, Tom Selleck, Tony Curtis, Nancy Reagan, Liza Minnelli, Kirk Douglas, Gregory Peck, Jack Nicholson sau Faye Dunaway.

La înmormântarea artistului american, alături de sicriu au fost plasate o sticlă de Jack Daniel's și un pachet de ţigări marca Camel, fără filtru, deoarece nu a renunțat la obiceiul său chiar și în ultimele momente ale vieții.

De asemenea, actorul a fost însoțit în călătoria sa către veșnicie de o brichetă Zippo și 10 monede. Fiica sa cea mică a mărturisit că tatăl său obișnuia să țină bani în buzunar pentru a se asigura că nu va rămâne niciodată fără mărunțiș pentru a putea folosi un telefon public.

Regretatul cântăreț și actor american își doarme somnul de veci în deșertul din California. Un vers dintr-o melodie este imprimat pe piatra de mormânt, și anume: Ce e mai bun, abia urmează.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel