De ce nu i s-a permis lui Brian May să vadă The Beatles când era copil

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
De ce nu i s-a permis lui Brian May de la Queen să vadă The Beatles când era copil
De ce nu i s-a permis lui Brian May de la Queen să vadă The Beatles când era copil

După standardele de astăzi, The Beatles sunt considerați remarcabil de blânzi. Cu toate acestea, lucrurile stăteau altfel în anii 1950, când rock n' roll-ul și pop-ul erau considerate rebele și hardcore. 

Mulți oameni îi ascultau pe The Beatles, dar a merge să-i vadă era o experiență cu totul diferită. Brian May, chitaristul trupei Queen, a declarat că îi plăcea să-i asculte pe The Beatles când era tânăr, dar părinții i-au interzis să-i vadă în concert.

După ce trupa The Beatles s-a destrămat în 1970, au apărut multe trupe rock pentru a vedea cine le-ar putea lua locul ca cel mai important act muzical din lume. Una dintre aceste trupe a fost Queen, care s-a format în 1970.

Trupa a avut o carieră incredibilă, dar totuși nu a atins aceleași cifre ca The Beatles. May a declarat că The Beatles i-au influențat semnificativ pasiunea pentru muzică din momentul în care a auzit pentru prima dată "Love Me Do", single-ul de debut al celor patru fabuloși.

"Din momentul în care am auzit "Love Me Do" la radio, am știut că această gașcă de băieți este magică", a declarat May pentru Louder Sound. "Că ei au dat glas tuturor bucuriilor și dorințelor mele ascunse, ca adolescent care se străduia să-și croiască un drum în lumea anilor '60".

În adolescență, May a visat să-și vadă eroii muzicali cântând live în persoană. Cu toate acestea, părinții săi i-au interzis să facă acest lucru, deoarece credeau că spectacolele pop atrag publicul nepotrivit. Din nefericire, The Beatles au încetat turneele în 1966 și s-au despărțit patru ani mai târziu, așa că nu i-a mai putut vedea când a devenit adult.

"Nu mi s-a permis să merg să-i văd pe The Beatles în concert când eram copil", a povestit May. "Părinții mei credeau că la concertele pop participau persoane nepotrivite. Așa că nu am apucat niciodată să văd live cel mai mare fenomen al secolului XX".

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel