De ce are nevoie fiecare semn zodiacal pentru a se manifesta în săptămâna 21-27 august

Autorul articolului: Romina Baluta |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Sursa foto: unsplash, autor Aaron Burden
Sursa foto: unsplash, autor Aaron Burden

Universul încearcă întotdeauna să vă ghideze calea pentru a vă ajuta să ajungeți exact acolo unde trebuie să fiți. Iar atunci când creezi spațiu pentru ca acest lucru să se întâmple, intri și tu în fluxul divin, unde orice vrei să manifești devine posibil.

Berbec: Manifestați o nouă rutină sănătoasă

Exploatează puterea Soarelui Fecioarei în sectorul tău de rutină și bunăstare pentru a crea un nou ritual de dimineață care să te ajute să te concentrezi pe ziua care urmează. Începeți prin a vă masa chakra gâtului cu ulei esențial de mentă pentru a vă trezi și stimula adevărul. Fecioara guvernează acest punct al chakrei și uleiul esențial, așa că te va ajuta să lucrezi cu această energie puternică. După ce îți masezi chakra gâtului, creează un ceai de ghimbir și melisă și savurează-l la Soare în timp ce îți repeți afirmația în sincron cu respirația.

Afirmația săptămânală: Mă concentrez să schimb zilnic un lucru care să mă ajute să trăiesc viața dorită.

Taur: Manifestă un plan de bucurie 

Soarele în Fecioară vă evidențiază sectorul angajamentului și al bucuriei, încurajându-vă să vedeți fericirea ca pe o prioritate, nu ca pe un rezultat accidental al acțiunilor. Începeți prin a crea un borcan de intenții utilizând plantele care reprezintă Fecioara, chimenul, feniculul dulce, ghimbirul, menta și levănțica. În timp ce îl sigilezi cu ceară galbenă, repetă-ți afirmația și plasează-l la o fereastră orientată spre sud pentru a invoca puterea Soarelui de pasiune și creativitate.  

Afirmație săptămânală: Planific pentru bucurie, astfel încât viața mea să fie împlinitoare pentru sufletul meu.

Gemeni: manifestă-ți visele de viitor 

Reflectați asupra viselor dvs. pentru casă, familie și relații, în timp ce Soarele Fecioarei evidențiază vindecarea și planurile necesare pentru a le transforma în realitate. Începeți prin a crea un smudge folosind lavandă și mentă. În timp ce vă curățați pe dvs. și casa, repetați afirmația. Odată terminată, unge-ți chakra gâtului cu ulei esențial de mentă, apoi scrie-ți în jurnal visele tale pentru această zonă a vieții tale, așezând-o în Soare sub cornalină, un cristal care reprezintă acest semn de pământ.  


Afirmație săptămânală: Îmi permit să visez la viitor și să creez un plan pentru a-l transforma în realitate.

Rac: conversații concentrate pe manifestări 

Ar trebui să acordați o atenție deosebită conversațiilor esențiale, deoarece Fecioara guvernează chakra gâtului, iar Soarele în acest semn zodiacal vă va activa sectorul de comunicare. Pentru a stabili o intenție pentru discuții productive și sincere, puteți începe prin a vă unge chakra gâtului cu ulei esențial de ghimbir, deoarece Fecioara guvernează acest portal energetic. Apoi, leagă cornalina de o lumânare albastră și aprinde-o în timp ce îți repeți afirmația. Împrăștie lavanda în jurul flăcării pentru a încorpora o pace mai mare și lasă lumânarea să ardă bine înainte de a returna ceara topită în pământ.  

Afirmație săptămânală: Sunt atent la cuvintele mele și la ceea ce spun ceilalți, deoarece primesc descărcări de la univers prin intermediul conversațiilor.

Leu: manifestă stabilitate financiară pe termen lung 

Soarele din Fecioară vă inspiră să vă concentrați asupra stabilității financiare pe termen lung, în timp ce elaborați un plan de succes. Exploatează această energie creându-ți un spațiu altar folosind o farfurie rezistentă la foc, o lumânare verde, monede și sare albă cu infuzie de ghimbir. Începeți prin a crea un cerc de sare pe farfurie, așezând lumânarea în centru și monedele în jurul bazei acesteia. În timp ce repetați afirmația, vizualizați succesul financiar pe care vi-l doriți. După ce lumânarea a ars timp de șase minute, simbol al prosperității, stingeți-o și îngropați sarea și monedele în grădină, sub o plantă de busuioc.  

Afirmație săptămânală: Îmi creez o strategie pentru bogăție și stabilitate financiară pe termen lung.

Fecioară: manifestă-te reinventându-te 

Reflectați asupra modului în care vă puteți reintroduce în lume ca noul dvs. sine vindecător și autentic, pe măsură ce Soarele Fecioarei vă îmbunătățește sectorul de sine. Creați un scrub sacru folosind sare pentru protecție, mentă pentru adevăr, ghimbir pentru pasiune și lavandă pentru pace. Adaugă puțin ulei de migdale pentru noi începuturi și, în timp ce folosești acest lucru la duș, repetă-ți afirmația în timp ce îți imaginezi că te eliberezi de cine ai fost pentru a putea primi pe cine ești acum.  

Afirmația săptămânală: Mă reinventez și pășesc spre un nou început de viață.

Balanță: acceptare manifestă 

Luați-vă timp pentru a face pace cu tot ceea ce se întâmplă în viața dvs. pe măsură ce Soarele în Fecioară vă evidențiază sectorul inconștient, atrăgându-vă să creați închiderea emoțională necesară pentru a merge mai departe. Începeți prin a unge o lumânare albastră și a o tăvăli în lavandă măcinată. În timp ce o aprindeți, luați un moment pentru a scrie ce mai purtați încă din trecut, în special acele lucruri pe care ați fi vrut să fie diferite. Pe măsură ce lumânarea se topește, picurați ceara pe hârtie, legând-o și limpezind-o pe măsură ce afirmați. După ce lumânarea a ars timp de patruzeci și patru de minute, un simbol al păcii, ardeți în siguranță ceea ce ați scris și apoi împrăștiați cenușa răcită în vânt.  


Afirmație săptămânală: Accept tot ceea ce s-a întâmplat cu un motiv și nu mai stau să mă gândesc dacă ar fi putut fi altfel.

Scorpion: manifestă-te creând spațiu pentru aliniere 

Pe măsură ce Soarele Fecioarei evidențiază nevoia și dorința pentru ceea ce se aliniază cu sufletul tău, concentrează-te pe crearea unei intenții dulci de miere pentru a-ți atrage dorința mai aproape de tine. Începeți prin a vă scrie afirmația pe o bucată mică de hârtie, pliați-o spre dvs. de trei ori și puneți-o într-un borcan cu miere. Adaugă puțin ghimbir și mentă, repetând afirmația ta pe măsură ce o faci. Odată ce a fost creată mierea de intenție, folosește-o în ceai sau ia zilnic câte o lingură pentru a atrage ceea ce se aliniază cu sufletul tău.  

Afirmație săptămânală: Mă concentrez pe crearea unui spațiu care este cu adevărat aliniat cu sufletul meu, în timp ce mă predau planului divin.

Săgetător: Manifestă-ți obiectivele profesionale 

Soarele Fecioarei vă cere să reflectați asupra obiectivelor profesionale pe termen lung pe care vi le propuneți, intrând în puterea voastră și îmbrățișându-vă impulsul interior pentru succes. Pentru a-ți începe ritualul, unge o lumânare verde cu ulei de măsline pentru prosperitate și scrie o scrisoare în care să te feliciți pentru că ai obținut poziția sau statutul profesional dorit. În timp ce repetați afirmația, împăturiți hârtia de trei ori și puneți-o sub lumânare. Odată ce aceasta s-a stins în întregime, înfășurați ceara topită și hârtia într-o pânză roșie sau portocalie și puneți-o într-un spațiu privat până când obiectivele dvs. se vor fi manifestat.  

Afirmație săptămânală: Mă concentrez asupra obiectivelor viitoarei mele cariere, pe măsură ce intru în puterea mea de a-mi crea viața pe care vreau să o trăiesc.

Capricorn: manifestă asumarea de noi riscuri 

Concentrează-te să te întinzi pentru a-ți asuma noi riscuri, pe măsură ce Soarele în Fecioară te invită să îmbrățișezi oportunități mai semnificative și abundență. Începeți prin a unge o lumânare galbenă cu ulei esențial de ghimbir și prin a o înfășura în frunze de mentă zdrobite. Așezați lumânarea într-un bol cu zahăr alb și, după ce ați aprins-o, presărați peste ea lavandă în timp ce repetați afirmația. Lasă lumânarea să se ardă complet, iar apoi așează ceara topită într-o zonă a casei tale orientată spre est, în timp ce folosești zahărul pentru a îndulci orice băutură, ajutându-te să întruchipezi dorința mai mare de a-ți asuma riscuri.  

Afirmație săptămânală: Sunt în siguranță pentru a-mi asuma noi riscuri, astfel încât să pot crea o viață mai abundentă și mai fructuoasă.

Vărsător: manifestă îmbrățișarea transformării interioare 

Concentrează-te pe modul în care poți încuraja schimbările din viața ta care se aliniază cu transformarea ta interioară, pe măsură ce Soarele în Fecioară activează această zonă a vieții tale. Pentru a începe, pune o lumânare albastră și una portocalie pe altarul tău și leagă-le cu fir alb pentru protecție. În timp ce le aprinzi, unge-ți chakra gâtului cu ulei esențial de ghimbir și concentrează-te asupra flăcărilor, repetând afirmația ta timp de opt minute, un simbol al transformării. După ce ai terminat, stinge lumânările, ține-le legate împreună și așează-le într-o zonă a casei tale orientată spre nord, pentru a onora energia pământului Fecioarei.  

Afirmația săptămânală: Mă dedic pentru a permite transformării mele interioare să schimb orice lucru din viața mea exterioară care nu se mai aliniază cu adevărul meu.

Pești: manifestă oportunități romantice 

Soarele în Fecioară îți energizează sectorul romantic, aducându-ți atenția spre inimă și ajutându-te să pregătești terenul pentru noi începuturi. Creează un bol de ofrandă scriindu-ți afirmația pe o bucată mică de hârtie, împăturind-o de trei ori spre tine și ungând-o cu ulei esențial de trandafiri. Așezați-o într-o scoică mare sau într-un vas sacru. Apoi, adăugați fenicul dulce, chimen, mentă și ghimbir, care poartă energia semnului zodiacal al Fecioarei, în timp ce repetați afirmația. Terminați prin a o așeza lângă o lumânare roșie într-o zonă din casa dvs. orientată spre est, pentru a chema noi oportunități în dragoste.  


Afirmație săptămânală: Îmi deschid inima către noi oportunități romantice prin îmbrățișarea credinței în iubirea necondiționată și în magia universului.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel