David Beckham o sărbătorește pe "frumoasa soție" Victoria Beckham la împlinirea a 50 de ani

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
David Beckham o sărbătorește pe "frumoasa soție" Victoria Beckham la împlinirea a 50 de ani/Facebook
David Beckham o sărbătorește pe "frumoasa soție" Victoria Beckham la împlinirea a 50 de ani/Facebook

David Beckham a sărbătorit miercuri împlinirea a 50 de ani de către Victoria Beckham, postând un mesaj pe Instagram.

Starul sportiv retras din activitate și-a onorat soția de aproape 25 de ani postând un montaj video însoțit de piesa More Than a Woman a trupei Bee Gees.

"La mulți ani pentru frumoasa mea soție... Pe măsură ce te îndrepți spre această zi de naștere, ar trebui să privești înapoi și să fii mândră de ceea ce ai realizat, ai obținut și de ceea ce ai construit, Posh Spice, femeie de afaceri și, bineînțeles, căsătorindu-te cu un căpitan al Angliei. Dar cel mai mare succes al tău sunt copiii tăi, tu îi ghidezi, îi iubești & îi înveți... Ei te iubesc dincolo de cuvinte, noi toți te iubim atât de mult. Să ai o zi specială, meriți totul 50 și în formă", a scris el.

Montajul video a început cu o înregistrare video în care fiii lor mai mari, Brooklyn și Romeo, îi urează mamei lor la mulți ani, când erau doar niște băieți. De asemenea, a prezentat fotografii vechi cu Victoria în copilărie, momente importante din perioada în care a făcut parte din trupa Spice Girls, momente cheie din cariera ei de designer de modă și videoclipuri drăguțe cu David și Victoria și cei patru copii ai lor.

În montaj, David a adăugat o fotografie a Victoriei și a surorii sale Louise pozând în fața Rolls-Royce-ului tatălui lor, alături de un clip audio în care el îi spune "să fie sinceră". Gluma se referă la momentul viral din serialul Netflix Beckham 2023, în care David o certa pe Victoria pentru că pretindea că provine din clasa muncitoare.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel