Dan Negru: Fac acum o mărturisire pe care am spus-o doar sub epitrahilul Sfinției Voastre. E păcatul suprem al omului, nu-i așa?

Autorul articolului: Anca Murgoci |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Dan Negru
Dan Negru

„Fac acum o mărturisire pe care am spus-o doar sub epitrahilul Sfinției Voastre”, i-a zis Dan Negru preotului Vasile Ioana.

În cartea pe care a scris-o alături de preotul Vasile Ioana, numită „Dialogul Speranței | Despre liniștea sufletului”, de la Editura Bookzone, vedeta Kanal D a făcut o dezvăluire pe care i-o zisese înainte doar părintelui.

„Părinte, fac acum o mărturisire, pe care am spus-o doar sub epitrahilul Sfinției Voastre. Din cauza carierei mele în televiziune, mărturisesc că n-am ratat niciun păcat, absolut niciunul – de la clevetire până la desfrânare, le-am făcut pe toate...”, a spus Dan Negru în cartea „Dialogul Speranței | Despre liniștea sufletului”.

Replica părintelui a fost: „Cum spunea cineva: „Nimic din ceea ce este omenesc nu-mi este străin!”” 

„Plecând de la viața pe care am trăit-o în toate păcatele posibile, cred că mândria este păcatul suprem al omului, nu-i așa?”, a continuat Dan Negru. Părintele Vasile Ioana a răspuns afirmativ.

„E păcatul de care nu m-am despărțit nici măcar un minut de la vârsta de 19 ani, de când am început cariera în televiziune”, a continuat Dan Negru.

Dacă vreți să descoperiți o conversație extrem de interesantă, puteți citi „Dialogul Speranței | Despre liniștea sufletului”, de la Editura Bookzone. Veți găsi răspunsuri la cele mai importante întrebări pe care, cu siguranță, vi le-ați pus la un moment dat.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel