Dan Bittman, imagine incendiară cu Ana Roman. Cine este femeia care s-a cuibărit lângă artist

radiodcnews Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Cine este Ana Roman, presupusa nouă iubită a lui Dan Bittman.

După 25 de ani de relație, Dan Bittman și Liliana Ștefan și-au spus adio, iar la sfârșitul anului 2020, invitat în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D, Dan Bittman a vorbit despre despărțirea de Liliana Ștefan, femeia alături de care are trei copii. 

”Liliana Ștefan nu mai este partenera mea de viață de patru ani cel puțin. Presa a speculat foarte mult pe subiect. De un an chiar nu mai locuim împreună. A trebuit să ne despărțim, am încercat să o facem cât s-a putut de civilizat. Nu vorbesc cu plăcere despre această despărțire, pentru că este și mama copiilor mei. Este femeia pe care am iubit-o cel mai mult și cu care am fost cel mai mult timp, dar lucrurile au luat-o razna. Aici recunosc că 100% sunt eu de vină.

Sunt un om foarte sărac. Am lăsat tot. Tot. I-am lăsat tot Lilianei când am plecat și am plecat. Nu am nevoie de nimic, pentru că zidurile nu înseamnă nimic. Eu cu ea am avut un proiect, a durat 29 de ani sau cât a fost. Toată dragostea, toți copiii și tot ce a fost s-a întâmplat acolo, iar eu nu am nevoie de nimic din toate lucrurile. Apartamente, case, tot, tot, tot, am lăsat și am plecat", a declarat Dan Bittman atunci.

Artistul a recunoscut că el este cel "vinovat" de această ruptură. 

Cu doat câteva luni înainte de aceste declarații, întreaga presă era plină de fotografii cu Dan Bittman și așa-zisa iubită a sa cu 33 de ani mai tânără. Zvonurile de la acea vreme o aduceau în atenție pe actrița Monica Odagiu și se spunea că idila dintre ei ar fi durat încă din anul 2015.

Cu toate acestea, Monica Odagiu a dat de înțeles că nu a existat o relație amoroasă între ea și solistul de la Holograf: "Mulţi oameni au spus: Băi, de ce nu ieşiţi să spuneţi că nu e adevărat? De ce nu comunicaţi? Am zis că nu e o idee bună. Şi pe mine m-au făcut mai bătrână cu un an. Cică am 25, am 24 încă. Fiecare îşi face meseria cum poate. Noi cumva încercăm să nu intrăm în discuţii. Am zis că nu e o idee bună şi că nu e necesar şi vrem să stăm departe de ele".

Cine e Ana Roman, presupusa iubită a lui Dan Bittman

 

Acum, se pare că Dan Bittman și-a refăcut viața oficial, cu nimeni alta decât Ana Roman, fosta iubită a lui Cătălin Cazacu. 

O fotografie cu cei doi, făcută la ziua Taniei Budi, îi arată pe cei doi îmbrățișați, lucru care a dat startul comentariilor și interpretărilor. (Vezi fotografia în GALERIA FOTO)

În ceea ce privește relația pe care Ana Roman a avut-o cu Cătălin Cazacu, ea a spus, la Antena Stars, că: "este apus de mult, dar ne-am salutat, suntem ok, suntem prieteni, ne-am salutat chiar, e totul ok între noi. Mă ajută mereu când am nevoie de un bărbat în casă, e mult spus, nu avem nicio treabă, dar suntem prieteni, iar dacă am nevoie de un sfat de la un bărbat îl sun pe el".

Femeia care a apărut în brațele lui Dan Bittman deține și propria afacere, un brand de îmbrăcăminte care îi poartă numele.

Aceasta produce și vinde haine elegante, rochii, fuste, dar și pantaloni și diverse modele de blugi. Pentru propriul business e și fotomodel, Ana Roman a pozat pentru colecțiile ei de haine.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel