Cum se menține Taylor Swift sănătoasă în timpul turneului ei Epic Eras? Artista a dezvăluit secretul

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Facebook
Captura Facebook

Rutina riguroasă de antrenament și wellness a cântăreței de la „All Too Well” între spectacolele din Eras Tour o menține în formă maximă pentru a cânta în fiecare seară

Taylor Swift demonstrează din nou că este gata să cânte pentru fanii ei în orice condiții meteorologice, indiferent dacă este vorba de ploaie, soare sau chiar zăpadă.

În timpul celor trei spectacole susținute în cadrul turneului Eras Tour la Edinburgh, între 7 și 9 iunie, vedeta pop în vârstă de 34 de ani a fost întâmpinată de condiții mai reci decât celelalte concerte din Europa. Un videoclip TikTok, filmat de un fan în timpul spectacolului din 7 iunie, arată cum a început să ningă în timp ce Taylor cânta „All Too Well”. Într-un alt TikTok, un alt fan a surprins momentul în care cântăreața le-a spus dansatorilor ei de rezervă „I wanna keep it” (Vreau să o păstrez) după ce și-a dat jos jacheta după interpretarea piesei „Lavender Haze”.

În timpul interpretării setului The Tortured Poets Department, Deadline a observat că Taylor purta o pereche de mănuși negre, probabil pentru a-și menține mâinile calde pe parcursul spectacolului.

BBC a raportat că Taylor Swift a avut crampe la mâini din cauza temperaturilor scăzute înainte de a interpreta melodiile surpriză.

În fața mulțimii, Swift și-a cerut scuze pentru o ușoară întârziere, explicând: „Am susținut un milion de spectacole în acest turneu și mâna mea nu a ales niciodată momentul... să devină o gheară!”.

Înaintea spectacolului său de numărul 100 din cadrul turneului Eras Tour, programat pe 13 iunie, și a altor 50 de spectacole rămase în a doua etapă a turneului, cum reușește să își mențină sănătatea Swift, mai ales în condițiile călătoriilor constante și a schimbărilor de vreme?

Într-un interviu acordat anul trecut revistei Time, Swift a dezvăluit că a început o rutină riguroasă de antrenament cu șase luni înainte de primul spectacol din Eras Tour, în martie 2023. Rutina ei de antrenament virală includea cântatul întregii liste de piese din turneu în timp ce alerga pe banda de alergare.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel