Cum se menține în formă Maria Dragomiroiu: ”Stau cu cântarul lângă mine”. Ce mănâncă artista de muzică populară

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Sursa foto: Maria Dragomiroiu, Facebook
Sursa foto: Maria Dragomiroiu, Facebook

Maria Dragomiroiu a dezvăluit care este ritualul ei de îngrijire, prin care ține ridurile la distanță, dar și secretul siluetei sale constante.

Maria Dragomiroiu are un ten perfect la vârsta de 67 de ani, iar ridurile par să o ocolească. Asta, în ciuda stresului și orelor târzii la care vedeta se culcă zilnic. În cadrul unui interviu pentru Spectacola, îndrăgita artistă de muzică populară a dezvăluit faptul că nu este vorba despre un ritual anume de îngrijire, însă aceasta are într-adevăr grijă de fața ei, care trebuie să fie mereu perfectă și fresh.

„Eu mă culc numai pe la 2-3 noaptea și dimineața, rar mă trezesc după 9, de obicei atunci mă trezesc, pentru că începe altă zi, cu alte probleme, care trebuie rezolvate, tocmai din acest motiv este și acest stres, care obosește omul. Eu nu sunt scutită de el. Am de toate și, de multe ori, mai multe greutăți, fericirea și bucuria trec repede, dar te încarcă. Eu nu fac nimic special pentru a mă menține, nu merg să mă întrețin nicăieri, muncesc foarte mult fizic, prin curte totul e făcut de mine, pentru că asta este și o terapie. Eu doar nu tund iarba, pentru că nu am timp, în rest fac tot, aranjez toate floricelele, vorbesc cu ele.”, a povestit Maria Dragomiroiu în exclusivitate pentru Spectacola.

Cu ce se spală artista pe față

Mai mult, înainte să intre în pat seara, artista nu trece niciodată peste un ritual. Acest lucru o ajută foarte mult în îngrijirea tenului, spune ea, pentru că nu are timp de alte tratamente cosmetice.

„Eu nu mă culc până nu mă demachiez, spălându-mă cu săpun de casă, altfel machiajul nu se ia, cu demachiant, adică eu nu simt. Având un ten foarte uscat, trebuie să mă dau cu orice fel de alifii, nu neapărat sofisticate, poate să fie și ulei, mă dau cu ulei de cocos, trebuie să fie gras, pentru că altfel mă strânge fața și nu pot să dorm. Am grijă de mine, nu pot să zic că sunt așa de la Dumnezeu, suntem toți la fel, trece vârsta peste noi, dar am grijă. Nu merg la cosmetică, pentru că nu am timp, aș merge, așa că mai fac un masaj, am grijă de fața mea categoric, sunt multe modalități acum.”, a mai spus artista. 

„Eu stau cu cântarul lângă mine”

Și când vine vorba despre siluetă, celebra cântăreață este foarte grijulie. Chiar dacă nu urmează o dietă anume, în momentul în care pune pe ea câteva kilograme în plus, aceasta ia atitudine imediat.

„Eu stau cu cântarul lângă mine și nu aștept să se adune zeci de kilograme, ca să nu pot să mai fac nimic. Când ai văzut că a trecut un kilogram, două, maxim trei, gata. Nu se mai poate, trebuie să faci ceva. Eu nu mănânc sănătos, pentru că sunt gurmandă. Mănânc din toate, dar puțin. Dacă astăzi am mâncat, mâine nu mai mănânc, nu nimic, dar trebuie să fac ceva. Ori mănânc brânzeturi sau numai fructe, ori numai carne, ceva care să mă ajute să dau înapoi. Acum am vreo trei kilograme în plus, dar scap eu și de astea, nu mă las.”, a mai spus ea pentru sursa citată.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel