Cum se menține în formă Jennifer Aniston, la 52 de ani. Actrița din „Friends” pare că a descoperit elixirul tinereții

Autorul articolului: Georgiana Ionita |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Jennifer Aniston pare că a descoperit elixirul tinereții. Actrița din serialul „Friends” are câteva secrete care o ajută să se mențină în formă. 

Jennifer Aniston a devenit cunoscută după ce a jucat rolul lui Rachel Green în serialul "Friends" din anii '90. Serialul fenomen a fost doar rampa de lansare pentru actriță, care a reușit să își construiască o carieră impresionantă la Hollywood. 

În vârstă de 52 de ani, actrița se poate mândri, pe lângă cartiera spectaculoasă, și cu o imagine de milioane. Aniston pare că a oprit timpul în loc: silueta și pielea ei arată impecabil, iar fanii se întreabă dacă nu cumva a descoperit elixirul tinereții. 


Cum se menține în formă Jennifer Aniston

Hidratare din interior

Jennifer Aniston are o piele  perfectă și spune că hidratarea este esențială pentru a opri semnele de îmbătrânire.

Potrivit Mind Food, Aniston bea între trei și patru sticle de 650 ml de apă pe zi. De asemenea, actrița folosește intens e crema de protecție solară și are grijă să doarmă  8 ore în fiecare noapte. 

Folosește creme hidratante

 Un alt secret al lui Aniston în materie de îngrijire a pielii, potrivit Prevention, este că folosește cremă hidratantă pe corp imediat după ce iese de la duș.

"Sunt o creatură a obișnuinței", a dezvăluit actrița din Friends. "Crema hidratantă este un element de bază în baia mea. Pur și simplu îmi place. Am o sticlă în mașină. Este în toate băile mele. O folosești imediat după ce ieși de la duș, înainte să te usuci", a mai spus ea.


Mâncarea sănătoasă

Firește, este important să avem grijă de corp din interior spre exterior. Deși Aniston are unele ritualuri pentru a-și îngriji și pielea, ea este atentă și la ceea ce mănâncă. Într-un interviu acordat revistei Elle, ea a dezvăluit că dieta ei constă în "totul cu moderație", dar încearcă să mănânce cât mai sănătos. De fapt, fanii au comentat dieta strictă a lui Aniston și capacitatea impresionantă de a se opri la un singur M&M!

Cum arată meniul zilnic al vedetei

Mind Food relatează că Aniston își începe ziua cu un pahar de apă caldă cu lămâie înainte de a mânca un shake sau avocado și ouă la micul dejun, uneori cu ulei de cocos. De asemenea, ea prepară uneori cereale de mei  sau fulgi de ovăz cu albuș de ou. Aniston optează și pentru gustări sănătoase, inclusiv ouă fierte tari, brânză sau supă. Un prânz tipic ar fi pește prăjit sau o salată cu  linte și castraveți.

Citește și: Bat clopotele de nuntă pentru aceste cupluri celebre. 6 vedete care au spus „DA” anul acesta

Într-un interviu acordat publicației The Times, actrița a confirmat că face întotdeauna alegeri în cunoștință de cauză în ceea ce privește dieta sa: "Cred că atunci când mănânci zahăr și alimente proaste, fața, corpul și nivelul de energie îți vor arăta rezultatele."

Face sport 

Pe lângă o dietă sănătoasă, Aniston urmează o rutină de exerciții fizice consecvente pentru ca pielea ei să arate cât mai bine și să sfideze semnele de îmbătrânire. Activitatea ei preferată este yoga, dar este, de asemenea, o adeptă a exercițiilor cardio și a exercițiilor cu greutăți, potrivit Mind Food. "Cincisprezece minute pe bicicletă, 15 minute pe banda de alergare alergând și apoi 15 minute pe bicicleta eliptică."

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel