Cum se curăță vasele creierului. Dezvăluirea unui medic

Irina Constantin |
Data publicării:
| Categorie: Social
foto pexels
foto pexels

Dacă ai senzație de cap greu, o dispoziție proastă și migrene constante, este momentul să-ți cureți creierul. 

Toate acestea pot fi simptome ale unor boli care indică faptul că vasele de sânge ale creierului au nevoie de curăţare. Medicul şi fitoterapeutul rus dr. Svetlana Tkacenko ne împărtăşeşte câteva reţete populare care şi-au dovedit deja eficacitatea chiar şi în boli precum ateroscleroza sau osteocondroza cervicală, scrie Rador. Pacienţii care le folosesc subliniază că starea lor de bine se îmbunătăţeşte după două până la trei săptămâni.

Miere şi nuci pentru a purifica vasele de sânge ale creierului - Luaţi patru până la cinci nuci decojite şi măcinaţi-le bine. Apoi adăugaţi câte o lingură de miere de tei, ghimbir măcinat şi scorţişoară. Se amestecă totul şi se lasă o zi la frigider. Se recomandă să luaţi o lingură din acest amestec de trei ori pe zi cu 30-40 de minute înainte de mese.

Un alt remediu cu miere şi ceapă - Este necesar să amestecaţi bine o cană de miere naturală şi o treime de cană de suc de ceapă. Este recomandat ca din acest leac să se consume câte o linguriţă de trei ori pe zi, cu 30-40 de minute înainte de mese. Acest medicament ajută, de asemenea, la întărirea sistemului imunitar. De asemenea, medicul recomandă să beţi o jumătate de pahar de suc de rodie, mere sau morcov cu 30-40 de minute înainte de masă. Este bine să alternaţi aceste sucuri.

Gustare de dimineaţă cu nuci - Medicul recomandă cu 20 de minute înainte de micul dejun să se consume o mână de stafide cu nuci, precum şi să bea o cană de apă în care am adăugat o lingură de miere, ori o jumătate de linguriţă de suc de lămâie.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel