Cum să îți întreții toasterul de pâine

radiodcnews Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ
Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ

Toasterele de pâine trebuie întreținute și curățate.

Cu toții avem acasă toastere pentru a prăji pâinea și a o servi caldă cu unt sărat și dulceață. Totuși, aceste mici aparate de bucătărie se murdăresc rapid. Astfel, vă prezentăm ghidul complet pentru curățarea și întreținerea lor.

Cea mai grea parte a acestui proces este... să-ți amintești să îl și cureți! Pentru primul pas, trebuie să verificăm dacă toasterul are o tăviță pentru firimituri care se scoate și se poate curăța. Dacă da, atunci trebuie să o scoateți și să o curățați sub jet de apă. După aceea, este o idee bună să îl întoarceți pe dos, deasupra unei chiuvete, pentru a scutura orice bucățică de pâine rămasă în interior.

Apoi, puteți folosi o periuță nouă pentru a freca firimiturile blocate pe interior, pe lângă butoane sau la îmbunări. Nu uitați să-l scoateți din priză înainte să vă aventurați! Dacă toasterul dumneavoastră este făcut din oțel inoxidabil, folosiți o cârpă înmuiată în oțet pentru a-l curăța și a-i da un luciu de invidiat. În caz contrar, o cârpă umedă își face treaba cum trebuie. Felicitări, acum aveți un toaster extrem de curat în bucătăria dumneavoastră!            

Cum să-ți întreții bijuteriile de argint care de-a lungul timpului și-au pierdut din strălucire

                              

„Am primit un lănțișor de argint de Crăciun și, după ce l-am purtat ceva vreme, și-a pierdut din luciu. Este prea delicat să-l port tot timpul așa că nu pot să aștept să se «curețe singur». Mi-aș dori din tot sufletul să învăț cum să-l curăț rapid și fără produse toxice”, a fost mesajul unei tinere, pe rețelele de socializare.

Citește și: Avocadoul are beneficii extraordinare. Uite trei pe care nu le știai!

Există o tehnică atât de simplă încât nici măcar nu trebuie să freci! Poți începe prin a pune folie de aluminiu într-un bol sau o tigaie, cu partea mai reflectorizantă în sus. Apoi, puneți bijuteriile din argint pe folie, asigurându-vă că nu se suprapun.

Amestecați un păhărel de apă dată în clocot cu o lingură de sare și o lingură de praf de copt, apoi turnați peste bijuterii. Apoi, adăugați foarte ușor jumătate de păhărel de oțet. În 20-30 de minute este gata, trebuie doar să mai clătiți bijuteriile.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel