Cum s-a întâlnit Mark Zuckerberg cu soția sa într-un context neașteptat

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Cum s-a întâlnit Mark Zuckerberg cu soția sa într-un context neașteptat
Cum s-a întâlnit Mark Zuckerberg cu soția sa într-un context neașteptat

Dacă ai urmărit filmul „Reţeaua socială” regizat de Aaron Sorkin, care explorează povestea creării Facebook de către Mark Zuckerberg, ai putea fi tentat să observi absența ostentativă a soției sale, Priscilla Chan. Cei doi s-au căsătorit în 2012 și au atras mereu atenția presei, mai ales datorită aspectelor neobișnuite ale relației lor.

În 2015, la nașterea fiicei lor, Max, Zuckerberg a anunțat că el și Chan vor dona 45 de miliarde de dolari în acțiuni Facebook pentru inițiativa lor caritabilă, Chan Zuckerberg Initiative. „A oferi a făcut parte din viața mea înainte de a-l cunoaște pe Mark”, a declarat Chan, o pediatră care și-a fondat propria școală de pediatrie. Chiar și câinele lor adorabil care arată ca un mop a devenit o senzație pe internet, eclipsând în popularitate anunțul nașterii lui Max. Dar cum s-au întâlnit cei doi, primul cuplu din lumea social media?

Începuturile poveştii de dragoste dintre Mark Zuckerberg şi soţia sa

Întâlnirea inițială dintre Mark Zuckerberg și Priscilla Chan se potrivește perfect cu imaginea excentricului fondator al Facebook. Cei doi s-au întâlnit în 2003, când așteptau la coada pentru a folosi toaleta la o petrecere organizată de Alpha Epsilon Pi la Universitatea Harvard. Acea petrecere, după cum a mărturisit Chan ulterior într-un interviu acordat publicației „The New Yorker”, a fost momentul în care s-a îndrăgostit la prima vedere.

Coincidența a făcut ca acea petrecere să fie una de rămas-bun pentru Mark, deoarece el anticipa că va fi expulzat în curând pentru lansarea versiunii beta a Facebook. De fapt, acest lucru a contribuit în favoarea relației lor. Se spune că el ar fi spus: „Voi fi dat afară în trei zile, așa că trebuie să ieșim la o întâlnire rapidă”. Chiar dacă legătura lui Zuckerberg cu Harvard s-a încheiat în 2004, atunci când a renunțat la studii, el și Chan au continuat să-și cultive relația, care a culminat cu căsătoria lor în 2012.

Au încheiat un contract prin care îşi rezervau timp petrecut separat

Nu este neobișnuit ca celebritățile să încheie contracte prenupțiale, mai ales atunci când există o avere considerabilă în joc, iar averea lui Mark Zuckerberg în iulie 2018 se ridică la 81,6 miliarde de dolari. Totuși, ceea ce este interesant este faptul că Zuckerberg și Priscilla Chan nu au optat pentru un contract prenupțial tradițional înainte de căsătorie, în mai 2012. În schimb, se spune că cuplul a semnat un contract de relație cu termeni care pot părea bizari pentru unii.

Acest contract informal, presupus a fi întocmit în 2008, atunci când Chan s-a mutat pentru prima dată cu Zuckerberg, prevedea că cei doi să se bucure de „o întâlnire pe săptămână” și de „cel puțin o sută de minute de timp petrecut singuri”. În plus, se specifica că întâlnirile nu pot avea loc în apartamentul lui Zuckerberg sau la locul de muncă. Știrile despre acest presupus document au apărut în 2008. Chan și Zuckerberg nu au confirmat sau infirmat niciodată aceste afirmații, ceea ce este foarte interesant.

Nunta lor a fost puţin prea simplă

Având în vedere că Mark Zuckerberg era deja un om înstărit, s-ar putea crede că ar fi făcut tot posibilul pentru ca nunta sa să fie una de basm, dar Zuckerberg a preferat să cheltuie puţin şi să aibă o nuntă modestă. Chiar şi inelul de logodnă al Priscilei Chan a fost estimat de un expert la 25.000 de dolari, o picătură într-o găleată dacă ne gândim la vasta avere a lui Zuckerberg.

Mulţi au fost dezamăgiţi de alegere, sentiment pe care cuplul probabil l-a ignorat. Chan a ales o rochie cu dantelă de 4.700 de dolari, o creaţie Claire Pettibone, iar ceremonia a avut loc în curtea mirilor. Cât despre mâncare, oaspeţii s-au delectat cu mâncăruri mexicane şi sushi din restaurantele locale din Palo Alto, California.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel