Cum este relația ta cu mama ta, în funcție de semnul tău lunar

Autorul articolului: Romina Baluta |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Susa foto: unsplash, autor guille pozzi
Susa foto: unsplash, autor guille pozzi

Semnul Lunii ne spune multe despre dinamica pe care o putem avea în viitoarele relații, asemănător cu stilurile de atașament. În astrologie, Luna este legată de educația noastră și de legătura emoțională pe care o facem cu îngrijitorul nostru principal. În cele mai multe cazuri, aceasta este figura maternă din viața noastră, cea cu care ne-am legat în primii ani de viață.

 

Nu toate Semnele Lunii din același semn vor fi la fel, trebuie să luăm în considerare și Ascendentul, locația Casei și aspectele Lunii natale.

Luna Berbec

Mama îl încurajează pe copil să fie îndrăzneț, curajos și să meargă după ceea ce își dorește. Luna Berbec este încrezătoare și nu le place să li se spună de către alții ce să facă. Sunt încăpățânați și foarte independenți. S-ar putea să se dea peste cap și să o provoace pe mama lor, deoarece sunt foarte competitivi; cu toate acestea, au dragoste și respect reciproc unul pentru celălalt. 

Luna Taur

Cei cu Luna în Taur pot avea o figură maternă care fie i-a învățat valoarea muncii grele, fie le-a satisfăcut toate nevoile. Cei cu Luna în Taur nu se vor teme să se adreseze părinților lor, mai ales atunci când au nevoie să se descarce de ceva. Dacă nu au încredere în părinții lor, pur și simplu nu se vor implica. Lunii de aici le place să rezolve problemele, așa că comunicarea este esențială pentru ei. 

Luna în Gemeni

Nativii și mama lor pot fi cei mai buni prieteni. Crescând, mama încurajează copilul să spună ce gândește și să găsească încredere în cuvintele lor. Lună Gemeni apreciază discuțiile bune care pot varia de la cele intelectuale până la dobândirea de bârfe. Luna Gemeni se bucură de conexiuni bazate pe o bună comunicare, iar acest lucru se va repeta atât în relațiile lor de prietenie, cât și în cele romantice.

Luna Rac

Luna este la ea acasă în acest semn. Este posibil ca nativul să fi învățat despre inteligența sa emoțională prin intermediul părinților. Luna Rac este hrănitoare și plină de compasiune. Ei urmăresc să aibă această dinamică cu prietenii și cei dragi. Ei știu să fie răbdători, să dea sfaturi excelente și să fie alături de persoanele pe care le consideră familie.


Luna Leu

O conexiune foarte pozitivă aici, deoarece mama i-a încurajat pe nativi să își urmeze visele și să aibă un simț puternic al sinelui. Luna Leu poate fi destul de puternică atunci când învață să iubească cine sunt și să nu depindă de lingușelile venite din partea celorlalți. Aceasta este o relație care îi inspiră pe Leu, iar pasiunile și obiectivele mamei îi pot motiva și pe ei să le urmărească pe ale lor.

Luna Fecioară

De timpuriu, mama Lunii Fecioară ar putea influența dragostea lor de a învăța și de a se extinde. S-ar putea să fi urmărit să fie ca mama lor la un moment dat, imitând-o și simțindu-se inspirați. Lunile Fecioară ar putea fi foarte vorbărețe cu mamele lor, similar cu Gemenii, deoarece ambele sunt guvernate de Mercur. Părintele cu Lună Fecioară trebuie să se asigure că nu este prea critic și că își susține mereu copilul.

Luna Balanță

Aprecierea artei și a frumuseții este importantă pentru Luna Balanță. Mama lor ar putea fi un tip creativ care le-a alimentat dragostea pentru artă și muzică. S-ar putea să le placă să facă cumpărături, să danseze, să meargă la muzeu, la concerte sau orice altceva artistic cu mama lor. Balanța este foarte transparentă în această relație cu mama lor. Mama lor poate fi o sursă de confort și echilibru în viața lor. Ghidându-i, mai ales atunci când Balanța poate simți că are nevoie să fie securizată și protejată.


Luna Scorpion

Un nativ cu Luna în Scorpion va avea o relație care este înrădăcinată în învățare și creștere. Ei ar putea să se confeseze mamei lor de timpuriu, dacă părintele le-a câștigat încrederea și înțelegerea. Mama lor le poate influența pasiunea pentru ocultism, astrologie, teologie, criminologie și filme, iar ei ar putea chiar să dezvolte un interes pentru psihologie. Ei preferă o dinamică similară cu persoane puternice pe care le admiră și le respectă.

Luna Săgetătorului

Faptul că Luna se află în Săgetător arată un nativ care ar putea fi inspirat să călătorească și să exploreze datorită mamei lor. Le place să împărtășească multe cu mama lor și să învețe de la ea. Nativul apreciază învățarea și conectarea cu oamenii, datorită influenței părinților lor carismatici. Ei ar putea chiar să călătorească în lume și să aibă dorința de a învăța despre moștenirea lor datorită mamei lor. 

Luna în Capricorn

Cu Luna în Capricorn, nativul învață de timpuriu despre responsabilitate. Ei au dezvoltat o relație de mare încredere cu mama lor și o văd ca pe cineva pe care se pot baza și de la care pot primi îndrumare. Este posibil ca părinții lor să fi fost mai stricți în copilărie, dar pe măsură ce nativul crește, învață să aibă o dinamică mai prietenoasă cu comunicarea lor.

Luna în Vărsător

A avea Luna în Vărsător arată o dinamică foarte intelectuală între nativ și mamă. Mama îl încurajează pe copil să fie mai mult un gânditor independent. Cărțile ar fi jucat un rol important în creștere, iar conversația cu părinții lor poate fi legată de subiecte pe care le învață acum. Poate exista un sentiment de camaraderie între nativi și mamele lor, mai ales pe măsură ce aceștia cresc.

Luna în Pești

Atunci când Luna se află în Pești, relația cu figura maternă poate fi neconvențională. Mama nativului poate fi imaginativă, lipsită de griji și o forță a naturii. Nativul se poate exprima liber în preajma mamei sale. Legătura lor poate părea psihică, fiind capabili să simtă stările de spirit ale celuilalt.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel