Cum a visat Pamela Anderson să devină bibliotecară și a ajuns un simbol al senzualității

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
 Cum a visat Pamela Anderson să devină bibliotecară și a ajuns un simbol al senzualității
Cum a visat Pamela Anderson să devină bibliotecară și a ajuns un simbol al senzualității

La vârsta de 55 de ani, această celebritate a dezvăluit recent că a avut o experiență plăcută în compania lui Vladimir Putin la Kremlin. Într-un interviu acordat unui jurnalist de la The Times, ea a mărturisit că și-a dorit să devină bibliotecară și că singurul bărbat care a tratat-o cu respect a fost Hugh Hefner, fondatorul revistei "Playboy" destinată bărbaților.

Pamela Anderson, care a fost prezentă pe coperta revistei "Playboy" de un număr record de 14 ori, își împărtășește experiența în fața camerei foto și dezvăluie detalii din viața ei din culise în timpul turneului de promovare a noii autobiografii, intitulată "Cu dragoste, Pamela", și a lansării documentarului "Pamela, o poveste de dragoste" de pe platforma Netflix.

Într-un interviu sincer acordat jurnalistului Decca Aitkenhead în orașul său natal, Ladysmith, Wisconsin, Pamela Anderson a dezvăluit: "Initial, îmi doream să devin bibliotecară. Dar am ales o direcție diferită în viața mea." Deși a promovat mereu o imagine de blondină sexy, care poate părea că nu a citit multe cărți, Anderson a demonstrat că și-a depășit condiția și a avut realizări semnificative în viața sa. Aceasta a reușit să depășească dificultățile întâmpinate pe parcursul vieții sale, inclusiv traumele din copilărie și adolescență, precum agresiunea sexuală și violurile repetate, sărăcia și abuzurile suferite.

Dorința lui Pamela Anderson de a părăsi casa și de a încerca să devină un model pentru Playboy s-a născut dintr-o timiditate cruntă. Ea explică că a fost extrem de timidă și a dorit să scape de acest sentiment. Prima ședință foto pentru Playboy a făcut-o să se simtă ca o femeie senzuală și a redobânditu-și puterea interioară.

Pamela Anderson, care a fost o victimă a abuzului sexual în copilărie, a trecut prin mai multe eșecuri amoroase și procese legale care i-au lăsat buzunarul gol. Ea subliniază, de asemenea, relația tumultoasă pe care a avut-o cu mama ei. Anderson recunoaște că va fi foarte dificil pentru mama ei să afle că a dezvăluit multe aspecte din viața ei prin cartea și documentarul despre viața ei.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel