Cu cine și-a petrecut Mihai Mitoșeru ziua de naștere:  „A venit cu mine în Italia”

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa foto: Mihai Mitoșeru, Facebook
Sursa foto: Mihai Mitoșeru, Facebook

Mihai Mitoșeru a dezvăluit cum își petrece vara 2023.

Chiar dacă vara vine pentru majoritatea persoanelor cu foarte multe zile libere și cu concedii, Mihai Mitoșeru spune că în cazul său, această regulă nu este valabilă. Prezentatorul TV și-a propus să muncească cât mai mult și pe perioada sezonului cald, prezentând diverse evenimente, precum sunt nunțile, botezurile sau alte petreceri private. Acesta spune totuși că a avut parte și de o săptămână de pauză, iar, pe viitor, va plănui o deplasare spontană tot în Italia. 

„Vara asta călduroasă mă găsește acasă, în timpul săptămânii, iar în weekenduri, la muncă, prezentând tot felul de evenimente. Am fost plecat (n.r. în vacanță) o săptămâna, în Italia, la Florența, de ziua mea.

Probabil voi mai pleca pentru câteva zile tot în Italia, pentru că sunt fan. Îmi place totul acolo; oamenii, mâncarea, locurile. Nu am programat nimic, dar mă organizez repede. Și pentru ziua mea m-am hotărât cu o săptămâna înainte.”, a declarat Mihai Mitoșeru, în exclusivitate pentru Spectacola.

Cum face față temperaturilor ridicate

Pentru a face cât mai bine față temperaturilor de afară, care în unele zile au depășit și 40 de grade în termometre, Mihai Mitoșeru spune că încearcă pe cât se poate să nu iasă în orele de vârf din casă. De asemenea, acesta nu uită să bea apă, dar să consume și pepene roșu, unul dintre cele mai hidratante alimente.

„Stau cât pot în casă, mai ales când soarele este foarte puternic, cu aerul condiționat pornit, dar în altă camera față de cea în care stau. Mă hidratez foarte bine, consum foarte multă apă. Mănânc pepene roșu zilnic.”, a mai dezvăluit acesta.

Cum și-a petrecut ziua de naștere

La începutul lunii iulie, pe 5, Mihai Mitoșeru și-a sărbătorit și ziua de naștere, când s-a hotărât să-și elibereze programul și să se retragă pentru câteva zile în Italia. Nu a plecat însă singur, ci însoțit de-un bun prieten de-al său.

„De ziua mea de naștere am fost la Florența, împreună cu prietenul meu din copilărie. El este fanul echipei de fotbal Fiorentina, așa că a venit cu mine în Italia și am petrecut cu gașca de români de acolo.”, a continuat Mihai Mitoșeru.

Și, că tot veni vorba de prieteniile legate în copilărie, Mihai Mitoșeru spune că de pe vremea aceea o cunoaște și pe Oana Roman, cu care a păstrat o relație specială până în ziua de astăzi.

„Noi suntem prieteni de foarte mulți ani, am fost împreună și în școala generală, și în liceu. Avem mulți ani împreună. Nu există un secret.

Suntem doi oameni care suntem în stare de o prietenie adevărată. Chiar dacă nu ne vedem sau nu vorbim mult timp, în momentul în care unul dintre noi avem o problema, celălalt sare imediat. Așa sunt prieteniile adevărate.”, a mai dezvăluit prezentatorul TV.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel