Cele mai noi articole
Instagram Radiodcnews Pagina de Facebook
Știri de interes
Regele Charles este acum mai bogat decât regina Elisabeta, cu o avere estimată la 770 milioane de dolari/Facebook
Averea regelui a crescut cu 12 milioane de dolari din 2023 până în prezent, potrivit "The Sunday Times Rich List".
Sursa Youtube, Ozzy Osbourne
Ozzy Osbourne este deschis la posibilitatea de a cânta din nou alături de Bill Ward.
Captura Instagram
Celine Dion a împărtășit pe contul său de Instagram o imagine rară în care apare alături de fiii săi, gemenii Nelson și Eddy, în vârstă de 13 ani, și de Rene-Charles, în vârstă de 23 de ani, de la concertul trupei The Rolling Stones. În fotografie se poate vedea și solistul trupei britanice,...
Sursa: captură Instagram
Cardi B, în vârstă de 31 de ani, a dezvăluit detalii despre căsnicia cu rapper-ul Offset, în vârstă de 32 de ani. Cei doi sunt căsătoriți din 2017 și au împreună doi copii: fiica Kulture, în vârstă de cinci ani, și fiul Wave, în vârstă de doi ani.
foto: Facebook, Beyonce
Rapoartele de cheltuieli ale vicepreședintei au fost publicate miercuri, 15 mai. Vicepreședinta Kamala Harris și Doug Emhoff fac parte din BeyHive și au participat la un concert din turneul Renaissance în august. Se pare că biletele mult râvnite au fost oferite cuplului de către Beyoncé...
Cher - Facebook
Cererea cântăreței "Believe" de instituire a unei tutelă de urgență asupra fiului ei a fost respinsă în ianuarie.
Foto: Pexels
Un nou braț de râu, ascuns sub nisipurile deșertului și terenurile agricole, este considerat că a fost folosit pentru transportul blocurilor masive de piatră și a materialelor către siturile piramidelor.
ChatGPT a devenit acum mai bun ca niciodată în a imita emoțiile și comportamentele umane / Freepik
La începutul acestei săptămâni, OpenAI a lansat GPT-4o ("o" de la "omni"), o nouă versiune a sistemului de inteligență artificială (AI) care alimentează popularul chatbot ChatGPT.
Forbes: Cristiano Ronaldo, cel mai bine plătit sportiv al planetei/Facebook
Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo ocupă primul loc în clasamentul celor mai bine plătiţi sportivi ai planetei, stabilit de revista economică americană Forbes, pentru a patra oară în cariera sa, informează Reuters.
Sursa: captură Youtube Cat Music
Claudia Pavel, cunoscută și sub numele de scenă Cream, povestește cu entuziasm despre experiențele sale profesionale în cadrul unei emisiuni Xtra Night Show. În prezent, ea lucrează pentru Revolution 93.5, cel mai popular radio dance din Miami, și este responsabilă de podcast-ul stației. 
Fotografie de la Josh Sorenson/Pexels
EXCLUSIV
RadioDCNews a ieșit în stradă să cunoască gusturile muzicale ale tinerilor și să-i întrebe ce artiști internaționali își doresc să vadă în România.
Sursa: Avril Lavigne, Facebook
Rockerița canadiană Avril Lavigne se confruntă de aproape un deceniu cu teoriile conspirației, după ce zvonuri extravagante susțineau că a fost înlocuită cu o sosie după ce ar fi murit în urmă cu ani de zile.
Sursa: Freepik
Soprana Angela Gheorghiu va urca pe scena din Piața Unirii din Oradea vineri, 14 iunie, pentru a deschide cea de-a treia ediție a festivalului internațional Sounds of Oradea, cu un concert extraordinar.
Sursa: captură Youtube Rita Ora
Rita Ora se pregătește să își încânte fanii cu o melodie inedită la festivalul Mighty Hoopla, din Londra. Evenimentul va avea loc pe 2 iunie la Brockwell Park, iar Rita va urca pe scenă alături de headliner-ul Jessie Ware.
Elon Musk vrea să "extindă conștiința până pe Marte" înainte de lansarea unei rachete
Magnatul tehnologic Elon Musk explorează posibilități spațiale extinse, dezvăluind planuri pentru a "extinde conștiința până pe Marte" și dincolo de acesta, înainte de lansarea celei mai recente rachete SpaceX.
Sursa: Billie Eilish, Facebook
Billie Eilish, câștigătoarea premiului Grammy în vârstă de 22 de ani, revine cu mult așteptatul ei album, "Hit Me Hard and Soft". Albumul conține melodii sfâșietoare, inclusiv una despre un partener care nu o mai iubește.
Sursa: Freepik
EXCLUSIV
Radio DC News revine cu trendingul românesc al acestei săptâmâni. Se pare că "meniul" YouTube-ului românesc este diversificat: un mix de muzică orientală, anchete și controverse.
Captura Facebook Paul McCartney
Sir Ringo Starr l-a lăudat pe Sir Paul McCartney, numindu-l "dependent de muncă", pentru contribuția sa la succesul trupei The Beatles.
Captura Facebook
Documentarul "Becoming Led Zeppelin" va ajunge, în sfârșit, în cinematografe.
Sursa Foto: Agerpres
Sir Elton John a explicat că urăște să fie fotografiat, deși este un pasionat al fotografiei.
Sursa: Freepik
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vine cu previziunile zilei pentru zodii. Sunt foarte multe tensiuni interioare și ne vom certa cu mulți oameni din jurul nostru, vrem să luptăm cu ei pentru a demonstra cât de "mari" suntem. E foarte bine pentru stand-up, comedie:...
Captura Facebook
Benny Blanco a dezvăluit că vrea să întemeieze o familie cu Selena Gomez.
FOTO: Freepik @EyeEm
Secretarul general al Comitetului Suprem pentru livrarea și moștenirea Qatarului, Hasan Abdullah Al Thawadi, a asigurat miercuri că țara sa are "capacitatea de a organiza Jocurile Olimpice în cel mai bun mod", informează EFE.
Sursa: captură Youtube Msvogue23
Eminem a stârnit din nou controverse prin publicarea unui necrolog într-un ziar din Detroit. Anunțul, departe de a fi serios, marchează moartea alter ego-ului său, Slim Shady.
Sursa: Britney Spears, Facebook
Britney Spears a postat un mesaj emoționant pe rețelele sociale, declarând că îi este dor de familie, la o săptămână după ce a acuzat-o pe mama ei că a orchestrat un incident menit să atragă atenția presei.


DC Media Group Audience


pixel