Cristian Daminuță va deveni tătic pentru a doua oară. Cum a aflat sportivul marea veste: „Îmi doream de la început”

Autorul articolului: Romina Baluta |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Cristian Daminuță și soția, sursa facebook
Cristian Daminuță și soția, sursa facebook

Cristian Daminuță este în culmea fericirii. Sportivul va deveni tătic pentru a doua oară.

Cristian Daminuță nu-și mai încape în piele de fericire, după ce a aflat că va fi tătic pentru a doua oară. Sportivul a declarat că este nerăbdător să își țină cel de-al doilea copil în brațe. Acesta a precizat că și-a dorit de la început acest lucru. 

„Sunt foarte fericit. A fost ceva la care nu așteptam pentru că am zis că după ce s-a născut Dominic o să mai așteptăm o perioadă până va veni al doilea. Dumnezeu a făcut în așa fel încât să-mi trimită încă o minune în viața noastră. Îmi doream de la început acest lucru, mă și bucur și mulțumesc lui Dumnezeu. În primul rând, soției mele pentru că până la urmă ea duce tot greul”, a povestit Cristian Daminuță, în cadrul emisiunii Showbiz Report.

Cristian Daminuță a mărturisit că soția sa este însărcinată în 13 săptămâni, iar săptămâna viitoare vor afla și sexul bebelușului. Totodată, sportivul a dezvăluit și cum a primit marea veste. Acesta a povestit că Mădălina Daminuță, soția sa a așezat testul de sarcină într-un cadou, sub bradul de Crăciun. 

Citește și: Djokovic se destăinuie. Ce dietă îl ține în formă, dar și care este OBICEIUL pe care îl are ”Aproape în fiecare zi”

„Sper să fie totul ok și să ne bucurăm de copilașii noștri. Este însărcinată în 13 săptămâni. Săptămâna viitoare aflăm sexul. Sincer, mi-aș dori băiat, dar dacă o să fie fetiță e cu atât mai bine. Orice o să fie sunt bucuros. De Crăciun mi-a pus testul într-un cadou, sub brad”, a adăugat fotbalistul.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel