Copiii lui Michael Jackson, privați de moștenire: Lupta juridică pentru fonduri fiduciare continuă

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Facebook
Captura Facebook

Copiii și mama lui Michael Jackson se confruntă cu un obstacol financiar major în accesarea fondurilor din fondul său fiduciar, pe fondul unei bătălii juridice în desfășurare.

Prince, în vârstă de 27 de ani, Paris, în vârstă de 26 de ani, Bigi Jackson, în vârstă de 22 de ani, și bunica lor, Katherine, în vârstă de 94 de ani, au fost temporar excluși din fondul de investiții al regretatului rege al muzicii pop.

Conform documentelor judiciare obținute de People, aceștia nu vor putea primi niciun ban până când succesiunea nu va rezolva o dispută în curs de desfășurare cu Serviciul Intern de Impozite (IRS) din America. Problema juridică a luat amploare după ce oficialii IRS au emis „o notă de deficiență” în cadrul auditului fiscal, susținând că executorii testamentari „au subevaluat activele sale” și că datorează „700 de milioane de dolari în taxe și penalități”.

Proprietatea a obținut victoria în instanță în 2021, confirmând concluziile inițiale. Cu toate acestea, ulterior, a depus o moțiune pentru reconsiderarea valorii catalogului muzical al cântărețului.

Această mișcare a lăsat valoarea succesiunii în scopuri fiscale nedeterminată în prezent, împiedicând beneficiarii trustului să primească fonduri până când situația nu va fi clarificată.

În documentele judiciare, avocații au solicitat ca o parte din moștenire să fie transferată trustului de familie. Cu toate acestea, cererea lor a fost respinsă deoarece nu s-a putut stabili cu precizie "ce sumă poate fi distribuită în siguranță în acest moment".

Ca alternativă, executorii judecătorești au propus ca beneficiarii lui Michael să primească fonduri prin intermediul "alocației de familie".

Această dezvoltare vine la câteva luni după ce, în februarie, Sony Music Group a plătit 600 de milioane de dolari (472 de milioane de lire sterline) pentru a achiziționa jumătate din catalogul muzical al celebrului artist, autor al hitului "Thriller".

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel