Concertul Placebo din Bucureşti, amânat. Membrii trupei au COVID-19

Autorul articolului: Florin Ravdan |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Facebook Placebo
Facebook Placebo

Trupa Placebo era aşteptată să concerteze pe 13 iulie în Bucureşti, însă show-ul a fost amânat. 

"Trupa tocmai ne-a anunțat că o parte din stafful lor și al trupei e infectată cu COVID așa că sunt forțati cu părere de rău să amâne showurile din România și Macedonia (13 și 16 iulie). Vom reveni foarte foarte curând cu noua dată după ce trupa stabilește toate detaliile de ordin logistic necesare unui turneu.

Biletele voastre rămân valabile automat și nu trebuie să faceți nimic în acest sens. Ne pare rău de situație. Noi aveam totul instalat la Romexpo și ne pregăteam de concertul de mâine iar o parte din staff-ul lor deja a sosit la București de acum câteva zile…

Mai jos mesajul artiștilor:

„Due to an outbreak of covid within the Placebo band and crew we regretfully announce that Placebo will be unable to perform at Bucharest, Romexpo in Romania on Wednesday 13th July and at Skopje Calling in Macedonia on Saturday 16th July. We are frustrated and disappointed to not be able to perform these shows which are important to us – as we know they are to you. We apologise sincerely for the inconvenience and disappointment. We are doing all we can to reschedule and please check locally for further announcements.

Please stay safe out there.
Peace and love

Brian & Stefan”

Ne pare rău pentru toata situația. Știm că aveați planuri, hoteluri, transport plătit dar mai ales că așteptați acest concert de multă vreme, la fel ca și noi… Vă rugăm să păstrați biletele și să așteptați noua dată de după jumătatea lui august, dată pe care o vom anunța foarte foarte curând. Dacă aveți alte planuri după jumătatea lui august, vă rugăm folosiți www.iabilet.ro/retur ca sa cereți refund.

Vă mulțumim.", se arată în mesajul organizatorilor, citat de G4Media

Bono, solistul trupei U2, are un frate vitreg: Tatăl meu a avut o prietenie profundă cu această femeie superbă

Cântărețul trupei U2, Bono, a dezvăluit că are un frate vitreg, de a cărui existență nu a știut timp de zeci de ani. Când a aflat, l-a întrebat pe tatăl său dacă o iubește pe mama lui și cum s-a putut întâmpla așa ceva.

"Mai am un frate, pe care îl iubesc și îl ador, despre care nu știam că îl am", a declarat el la emisiunea Desert Island Discs de la BBC Radio 4.

Solistul a spus că a aflat despre fratele său vitreg în anul 2000, adăugând că este "împăcat" cu acest lucru.

Artistul în vârstă de 62 de ani i-a spus prezentatoarei Lauren Laverne că mama sa, Iris, care a murit în 1974, nu știa că soțul ei avea un copil cu o altă femeie.

"Este o familie foarte apropiată", a spus Bono, "și aș putea spune că tatăl meu a avut o prietenie profundă cu această femeie superbă, care face parte din familie, iar apoi au avut un copil. Și toate acestea au fost ținute în secret".

După ce a aflat, Bono a vorbit cu tatăl său, Bob, înainte de moartea acestuia, în 2001.

"L-am întrebat dacă o iubește pe mama mea, iar el a spus că da", și-a amintit el. "Și l-am întrebat cum s-a putut întâmpla așa ceva, iar el a spus: "Se poate", și că încerca să îndrepte lucrurile.

"Nu își cerea scuze, ci doar afirma: "Acestea sunt faptele". Și sunt împăcat cu asta".

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel