CNAIR montează indicatoare RUTIERE în limba ucraineană la intrarea în țară

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social

CNAIR a început să monteze indicatoare rutiere în limba ucraineană în zona de nord-est a României.

Angajații Secției de Drumuri Naționale din Suceava montează indicatoare rutiere în limba ucraineană pentru a veni în sprijinul refugiaților.

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași anunță că Secția Drumuri Naționale Suceava vine în sprijinul refugiaților din Ucraina prin montarea de indicatoare de orientare rutieră în limba ucraineană pe rețeaua de drumuri naționale din administrare.

Potrivit fotografiilor postate pe Facebook de DRDP Iași, au fost montate plăcuțe care indică drumurile spre Aeroportul din Suceava sau spre București.

La nivel național, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a pus la dispoziție o hartă interactivă a culoarelor de tranzit pentru refugiații ucraineni către statele vecine României (Ungaria, Serbia și Bulgaria), accesibilă accesibilă prin cod QR sau accesând linkul: https://bit.ly/37kkKPf.

Chiriile în VESTUL Ucrainei

Pe lângă valul de refugiați care au părăsit țara, Ucraina are și aproximativ zece milioane de refugiați interni (IDP) care au ajuns în partea de vest a țării

Atacurile Rusiei lui Putin a alungat milioane de ucraineni de la casele lor. Potrivit cifrelor UE, până pe 14 martie, peste 2,6 milioane de oameni au fugit din țară, majoritatea ieșind din țară prin Polonia.

Pe lângă cei care au reușit să treacă granița, mai există alte câteva sute de persoane care s-au refugiat în regiunile din vestul țării, considerate a fi mai sigure.

”Aproximativ 200 de mii de refugiați au sosit deja în Lviv și nu există apartamente libere”, spune un agent imobiliar.

În câteva zile, migranții au închiriat toate locuințele posibile: case de lux și case de vacanță, apartamente în blocuri comuniste.

Citește mai departe AICI: Chiriile în VESTUL Ucrainei: De la GRATIS, la jaf la drumul mare. Cât costă o garsonieră într-un bloc COMUNIST

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel