Clipe de COȘMAR pentru Britney Spears. Artista a fost LOVITĂ

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Britney Spears
Britney Spears

Într-un restaurant dintr-un hotel din Las Vegas, Britney Spears a fost agresată fizic de un membru al echipei de securitate a baschetbalistului Victor Wembanyama. În momentul incidentului, cântăreața se afla însoțită de soțul său, Sam Asghari, și alte două persoane.

Artista a detaliat incidentul pe contul său de Twitter, precizând că a fost lovită după ce a încercat să-i atragă atenția lui Victor Wembanyama, “bătându-l ușor pe umăr”. Mai mult, aceasta a mărturisit că a depus plângere la poliția din Las Vegas. 

Se spune că artista l-ar fi atins pe umăr pe baschetbalist, iar în acel moment unul dintre bodyguarzii săi ar fi intervenit, lovind-o cu palma și determinând-o să cadă la pământ.

1. -imagine fara descriere- (britney_96822600.jpg)

“Nu eram pregătită pentru ce am pățit noaptea trecută. Am recunoscut un atlet la recepția hotelului meu, în timp ce mă îndreptăm spre restaurant. Mai târziu, l-am văzut din nou pe acest sportiv la restaurantul unui alt hotel. Am decis să îl abordez pentru a-l felicita pentru ultimele realizări profesionale. Pur și simplu l-am bătut ușor pe umăr pentru a-i atrage atenția. Bodyguardul acestuia m-a lovit în față, în fața mulțimii”, a scris Britney Spears pe Twitter.

La momentul actual, Victor Wembanyama, în vârstă de 19 ani și cel mai înalt jucător din liga americană de baschet, cu o înălțime de 2,26 de metri, a afirmat într-un interviu acordat presei americane că Britney Spears a încercat să-l apuce de tricou din spate, iar agentul său de pază a reacționat prin simpla împingere a cântăreței. Wembanyama a adăugat că nu a observat întregul incident și inițial nu a realizat despre cine era vorba.

The Guardian scrie că agentul de pază și-a cerut scuze de la cântăreață, spunându-i că ar trebui “să știe cum este să fii asaltat de fani”, cu toate acestea, Britney Spears nu și-a retras plângerea de la poliție. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel